Aktualizace Pokémon Go (0.31.0): chytání naslepo a jiné novinky (aktualizováno)

Aktualizace Pokemon Go 0.31.0-1

Pokémoni stále baví svět a miliony hráčů vychází každý den do ulic chytat nové kousky. Dnes se objevila nová aktualizace Pokémon Go 0.31.0, která přináší příjemné, ale i nepříjemné novinky. Pojďme se na ně podívat.

EDIT: Aktualizace již je dostupná přímo z Google Play.

Aktualizace Pokémon Go 0.31.0 ruší vzdálenost Pokémonů na radaru

Nejdůležitější změny se dočkal radar, který zobrazuje Pokémony v okolí a jejich vzdálenost. Zatímco funkce zobrazení Pokémonů v okolí zůstává, jejich vzdálenost už se nedozvíte. Nynější podoba radaru vám totiž ukáže pouze typ Pokémonů, kteří jsou ve vašem okolí, ale jejich vzdálenost ne. Na druhou stranu – jistě jste si všimli, že poslední dny byla vzdálenost Pokémonů stále jen na „3 tlapky“ a radar nebyl funkční. Nyní se tedy pro hráče zase tak moc nezmění, ale bohužel to jen potvrzuje, že se funkčnosti radaru jen tak nedočkáme. Chytání Pokémonů je tedy nyní o poznání obtížnější, než tomu bylo v počátcích hry.

Dodatečná změna podoby trenéra, lepší grafické zpracování a další změny

Aktualizace Pokémon Go 0.31.0 přináší možnost změnit podobu vašeho trenéra, stejně jako jste mohli učinit před začátkem samotného hraní. Další změnou, která je na první pohled viditelná, je lepší grafické podání – textury Pokémonů se nám zdají o poznání jemnější, což vypadá dobře. Drobnou změnu pak prodělala obrazovka s Pokémony, kde je nyní tlačítko Favorite a Transfer skryto pod ikonkou v pravém spodním rohu. Drobných vylepšení se dočkal i boj v tělocvičnách, zatím jsme ale na viditelné rozdíly nenarazili. A jako vždy autoři hry na závěr uvádějí opravu některých menších bugů (zejména s pamětí).

Aktualizace Pokémon Go 0.31.0 zatím není na Google Play. Jak ji nainstalovat?

Nejnovější verze hry Pokémon Go s označením 0.31.0 se zatím do Google Play nedostala, vyzkoušet si ji ale můžete i vy již nyní. Stačí jen stáhnout instalační soubor a postupovat podle návodu, který jsme vám přinesli ještě v době, kdy ani samotná hra nebyla v Google Play. Máme pro vás instalační soubor ke stažení. Ten stačí stáhnout do paměti zařízení a nainstalovat podle našeho videonávodu.

EDIT: Aktualizace již je dostupná přímo z Google Play.

Pokémon GO
Pokémon GO

Jak stáhnout Pokémon Go a nainstalovat do telefonu?

Jak stáhnout Pokémon Go a nainstalovat do telefonu?

Pokémon Go – kam dál?

zdroj: reddit.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)