TOPlist

HTC začíná aktualizovat na Android 8 Oreo. Předhání tak většinu konkurence

aktualizace htc android oreo

Aktualizace HTC telefonů bývaly vždy dobré a vypadá to, že to bude pokračovat i tento rok. Společnost dnes překvapila první majitele vlajkového modelu U11, kdy nabídla z ničeho nic aktualizaci na Android 8 Oreo.

Aktualizace HTC U11 přináší novinky z Plus modelu

Dva týdny zpátky jsme mohli vidět oznámení nového Plus modelu od HTC. Jde o nový vlajkový model, který vychází z U11, akorát má několik novinek v čele s 18:9 displejem, větší baterii nebo Androidem 8 Oreo. A právě softwarové novinky z U11+ se již nyní dostávají i na starší model.

HTC U11+ (U11 Plus) software tour: Android Oreo, HTC Sense & new Edge Launcher

HTC U11+ (U11 Plus) software tour: Android Oreo, HTC Sense & new Edge Launcher

Jednak se vydává nový launcher, který už konečně podporuje gesta pro otevření menu s aplikacemi nebo stažení lišty. HTC zároveň přidává podporu pro adaptivní ikony a další novinky z Oreo. Další výraznou novinkou je Edge Launcher, který přidává možnost rychlého spuštění pro několik oblíbených aplikací nebo kontaktů. Objeví se na kraji displeje po stisknutí rámečku telefonu. Jak novinky vypadají v reálném použití, můžete vidět na videu výše, kde běží Android 8 Oreo na HTC U11+.

Po Sony, která přinesla aktualizaci na Xperia XZ Premium, se tak HTC stává druhou společností, která přináší Oreo aktualizaci na svůj model. Nejprve se dočkají tchajwanské modely U11. Podle zahraničních zpráv by se aktualizace měla objevit v dalších oblastech světa během dvou až tří týdnů. Aktualizace má velikost 1,33GB. A ptáte se, jak je na tom váš telefon s aktualizací na Android Oreo? Můžete zamířit do našeho článku, kde jsme rozebrali hlavní výrobce a jejich telefony, které Android 8 Oreo obdrží.

[aps_product_sz id=“435602″]

Líbí se vám novinky, které přináší HTC aktualizace na Android Oreo?

Zdroj: htcsource.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)