5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #128: Masážní přístroj Xiaomi a další

masážní přístroj xiaomi tipy z číny

Po týdnu se znovu hlásíme s naším oblíbeným seriálem 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes jsme si připravili tipy na masážní přístroj od Xiaomi, miniaturní USB-C kablík, chytrou váhu nebo třeba zajímavé Android PC.

1) Miniaturní USB-C kablík na klíče

Mobilní telefon může posloužit výborně jako úložiště dat a logicky se tedy hodí s sebou nosit kabel, kterým jej propojíte například s počítačem. Náš první tip vám to umožní velice snadno – stačí si pořídit tento přívěsek na klíče, ve kterém se ukrývá miniaturní kablík s USB-C.

miniaturni USB-C kabel-5 tipu z ciny

Cena: 19 Kč (Aliexpress)

– zaslal Pavel Gelnar (celkově 1 tip)

2) Chytrá váha od Xiaomi (2. generace)

Společnost Xiaomi stojí za řadou oblíbených fitness pomůcek a stále větší oblibě se těší chytrá váha. Ta komunikuje s mobilním telefonem a všechny statistiky můžete přehledně prohlížet přímo v aplikaci. První generace prozradila prakticky jen vaši hmotnost, druhá už toho ale umí podstatně více. Nechybí měření tuků, svalstva, vody a další. Zachován zůstal moderní design, kvalitní provedení i slušná cena.

Xiaomi Mi Scale 2 – vlastnosti

  • rozměry: 300 x 300 x 20 mm,
  • rozsah: 5 – 150 kg,
  • minimální měřitelná hmotnost: 50 g,
  • konektivita: Bluetooth 4.0,
  • měřené veličiny: hmotnost, množství tuku, svalstva, vody, kostí a další
xiaomi mi scale 2-tipy z ciny

Cena: 916 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

3) Vybavené Android PC

Chcete vaši televizi naučit něco více? Přehrávání 4K filmů, hraní her nebo používání aplikací pro Android? Oblíbeným řešením jsou androidí PC, které se s televizí propojí HDMI kabelem. Model Z66X Z2 zaujme zajímavou výbavou s čtyřjádrovým procesorem, 2GB RAM, 16GB úložištěm a Androidem 7.1 za velmi lákavou cenu. Tento počítač si poradí s přehráváním 4K filmů ve formátu H265. Potěší rovněž RJ45 konektor pro připojení do sítě.

Z66X Z2 TV Box – vlastnosti

  • 2GB RAM a 16GB úložiště,
  • konektory HDMI, USB, RJ45, čtečka paměťových karet,
  • podpora 4K videa H265,
  • Android 7.1,
  • CPU: quadcore Cortex-A53,
  • GPU: Mali450-MP.
Z66X Z2-nakupovani v cine xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 786 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

4) Bluetooth přijímač

Přemýšlíte, jak z vašich stávajících reproduktorů či sluchátek uděláte bezdrátová? Vyzkoušejte Bluetooth přijímač, ke kterému se připojí libovolné Bluetooth zařízení a kde je následně zvuk šířen skrze 3,5mm jack. Jednoduše tak můžete propojit mobilní telefon či počítač se vzdálenou audiosoustavou nebo třeba poslouchat bezdrátově hudbu z telefonu v autě, které je vybaveno pouze AUX vstupem. Díky šikovnému flipu a vlastní baterii může zařízení posloužit i pro sluchátka na cestách.

Bluetooth přijímač – vlastnosti

  • konektivita: Bluetooth 4.2,
  • výdrž: až 8 hodin přehrávání,
  • funkční tlačítka,
  • možnost použít jako handsfree.
BT810 Bluetooth Audio-ciske zbozi

Cena: 295 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

5) Masážní přístroj Xiaomi

Závěr našeho seriálu bude opět ve znamení spíše vtipnějšího zboží. Že se Xiaomi pustilo téměř do všech odvětví, už pro naše čtenáře asi nebude žádné překvapení. Posledním tipem je totiž masážní přístroj. Ten připomíná motýla a připevňuje se rovnou na části těla. Naštěstí neslibuje zázračné hubnutí bez práce, jako tomu bylo u podobně vypadajících zařízení z teleshoppingu. Naopak přímo výrobce uvádí, že nám tento masážní přístroj pomůže uvolnit svaly a relaxovat.

Xiaomi Mi Therapy Massage Machine – vlastnosti

  • výdrž na jedno nabití cca 105 minut,
  • masírování po 15minutových cyklech,
  • konektor MicroUSB.
masazni pristroj xiaomi-nakupy cina

Cena: 436 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)