5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #147: Krytka na webkameru, GPS tracker a další

krytka na webkameru-tipy z ciny

Středa se na našem portálu nese tradičně ve znamení nových tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká krytka na webkameru, voděodolný GPS tracker, gamepad a další.

1) Krytka na webkameru

Internetová bezpečnost je v posledních letech žhavé téma a velkým trendem se stalo přelepování webkamer, aby nemohlo docházet k nepovolenému sledování. O tom, zda je taková hrozba reálná či nikoliv, v tomto seriálu polemizovat nebudeme. Zaměříme se na uživatele, kteří tuto hrozbu vidí reálně. Těm by se mohla hodit tato šikovná krytka na webkameru. Tu lze nalepit na notebook, ale i třeba tablet či telefon.

krytka na webkameru-zbozi z ciny

Cena: 42 Kč (Banggood)

– zaslal Petr Báša (celkově 2 tipy)

2) Miniaturní projektor s Androidem

Udělat si domácí kino v obýváku nebo přímo ložnici dnes není tak složitá záležitost. Existuje mnoho miniaturních projektorů, které lze snadno přenášet. Díky výborné konektivitě je lze spojit nejen s notebookem, ale dnes i třeba s mobilním telefonem. Nebo v případě tohoto projektoru s Androidem může fungovat i jako samostatné multimediální centrum.

AAXA Technologies P2-a – vlastnosti

  • svítivost: 130 lm
  • OS: Android 5.1
  • životnost: 20 000 hodin
  • výdrž baterie: 150 minut
  • kontrastní poměr: 1000:1
  • rozlišení: 854×480 px
projektor-nakupovani v cine

Cena: 4 720 Kč (eBay)

– zaslal Miroslav (celkově 1 tip)

3) Voděodolný GPS tracker

Díky GPS technologii dnes můžeme sledovat pohyb prakticky všeho. Tato technologie je dnes běžnou součástí mobilních telefonů, ale stále častější jsou i tzv. GPS trackery. Tedy zařízení, která mají GPS konektivitu a zároveň díky GSM dokážou dávat informace o poloze do mobilní aplikace nebo pomocí SMS. Dnešní tip představuje voděodolný GPS tracker, který lze přimontovat například na motocykl či do skrytých míst automobilu. Díky připojení na napájení se nemusíte ani starat o jeho baterii.

GPS tracker – vlastnosti

  • podpora GPS, Galileo
  • Vstupní napětí: 12-100 V
  • rozměry: 90 x 32 x 20 mm

 

GPS tracker-cinske eshopy xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 475 Kč (Banggood)

– zaslal Petr Báša (celkově 2 tipy)

4) MicroUSB gamepad

Patříte mezi náruživé hráče mobilních her? Pak se vám jistě bude hodit šikovný gamepad, který hraní usnadní. Tento je vybaven držákem pro mobilní telefon a zároveň jej lze ke smarthponu připojit skrze kabel MicroUSB. To usnadní napájení gamepadu i konektivitu.

 

gamepad-cina nakupy

Cena: 515 Kč (Aliexpress)

– zaslal Martina Mašková (celkově 1 tip)

5) Redukce USB-C na 3,5mm jack

Trend s absencí 3,5mm jack konektoru se bohužel dostal i mezi androidí telefony. V běžném případě pomůže mnohdy dodaná redukce, problém však nastává v momentě, kdy chcete poslouchat hudbu a telefon v jeden čas také nabíjet či přenášet data. Možností je využít jednoduchou redukci, do které lze zapojit i sluchátka a napájení.

redukce jack-cinske produkty

Cena: 157 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 6 tipů)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 148. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Krytka na webkameru nebo třeba GPS tracker?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)