5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #120: Stylový stojánek, OTG čtečka karet a další

stylovy stojanek-tipy z ciny

Školákům nejspíše tento týden úsměv na tváři nevykouzlil, pro nás je však střed týdne ve znamení dalšího pokračování seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes jsme si pro vás připravili stylový stojánek, nabíjecí kabel s měřičem proudu a napětí, OTG čtečku karet a další.

1) Bezdrátové handsfree s klipem

Bezdrátové handsfree je oblíbeným způsobem, jak ovládat telefon i při jiné činnosti – například při řízení vozidla. Náš první tip představuje handsfree s klipem, které je možné umístit například na límec, a k uchu vede jen tenký kabel se sluchátkem. Nošení takového handsfree může být díky tomu pohodlnější, než mít celou elektroniku na uchu.

hansfree-zbozi z ciny

Cena: 290 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

2) Nabíjecí kabel s měřením proudu a napětí

Chtěli byste vědět, kolik energie dokáže dodávat vaše nabíječka či powerbanka? Jedním z oblíbených způsobů je nabíjecí kabel, který dokáže takové údaje rovnou zobrazit. Tento užitečný kabel nabídne MicroUSB konektor pro nabíjení většiny tipů telefonů a délku 128 cm.

nabijeci kabel-tipy z ciny

Cena: 69 Kč (eBay)

3) Stylový stojánek pro telefon

Jeden z našich čtenářů se pochlubil zbožím, které sám zakoupil a spokojeně používá. V tomto případě se jedná o stylový stojánek pro libovolný telefon, který připomíná koně. Dle jeho slov je držák určený telefonům s menší úhlopříčkou, ideálně okolo 4,5″. Díky šířce čelistí by však měl pojmout i 5″ telefony.

stylovy stojanek-nakupovani v cine

Cena: 132 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jan Antošovský (celkově 3 tipy)

4) Držák telefonu na motorku

Mezi našimi čtenáři je jistě spoustu motorkářů a někteří z nich by rádi používali mobilní telefon i během cestování, hlavně pak pro účely GPS navigace. V čínských obchodech se nachází velké množství držáků, které lze přidělat na konstrukci motocyklu. Příkladem je voděodolné pouzdro, které lze uchytit na šroub zrcátka. Díky tomu drží pevně, je dobře na očích a snadno se s ním manipuluje. Vodotěsný kryt se postará o odolnost i v nepříznivých podmínkách.

drzak na motorku-cinske zbozi

Cena: 200 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jan Antošovský (celkově 3 tipy)

5) OTG čtečka paměťových karet

Nepodporuje váš mobilní telefon paměťové karty, ale přesto byste v něm chtěli data z karty prohlížet? Hodí se OTG čtečka paměťových karet, kterou lze velice snadno připojit do MicroUSB konektoru telefonu. Nezbytná je v tomto případě samozřejmě funkce OTG, kterou musí telefon podporovat. Čtečka si poradí s MicroSD i SD variantami. Autor tohoto tipu ji aktivně a spokojeně používá.

otg ctecka karet-nakupovani v cine

Cena: 110 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jan Antošovský (celkově 3 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Stylový stojánek nebo třeba OTG čtečka?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)