5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #115: Interkom na motorku, Android PC a další

Interkom

Studenější počasí střídá horké léto, náš seriál je tu s vámi ale neustále – každou středu. Ve 115. díle si představíme levný interkom na motorku, vybavené a kompaktní Android PC, voděodolná sluchátka nebo Bluetooth ovladač.

1) Interkom na motorku VNETPHONE V6

Mezi našimi čtenáři je jistě mnoho motorkářů, kteří jsou zároveň i fanoušky mobilních technologií. Jistě jste již přemýšleli o možnosti poslechu hudby, navigace či telefonování za jízdy. Běžné handsfree soupravy na to nestačí, existují ale speciální interkomy do helem. Pokud nepatříte mezi náročné uživatele a nechcete příliš utrácet, jeví se jako rozumné řešení levnější interkom z Číny. Naším prvním tipem je interkom, díky kterému lze komunikovat až s 5 dalšími kolegy na vzdálenost maximálně 1200 metrů. Díky Bluetooth konektivitě lze navíc připojit mobilní telefon a používat interkom pro telefonní hovory či navigaci.

Interkom na motorku – vlastnosti:

  • posah až 1200 metrů,
  • podpora Bluetooth 3.0 pro spojení s telefonem,
  • baterie s kapacitou 550 mAh,
  • výdrž až 150 hodin v pohotovostním režimu a 8 hodin telefonování.
VNETPHONE V6-tipy z ciny

 

 

Cena: 900 Kč (GearBest)

2) Bluetooth přijímač

Před rokem jsme vám přinesli návod, jak z drátových reproduktorů vytvořit bezdrátové snadno a levně. Druhý tip vám s tím rovněž pomůže, jedná se totiž o Bluetooth přijímač. Do něj stačí zapojit skrze 3,5mm jack konektor reproduktor či sluchátka, připojit se na zařízení přes Bluetooth a spustit přehrávání. Tuto krabičku lze napájet skrze MicroUSB, ale disponuje i vlastní baterií pro přehrávání až 7 hodin.

Bluetooth přijímač – vlastnosti:

  • Bluetooth 4.1,
  • vestavěná baterie,
  • výdrž až 7 hodin přehrávání,
  • připojení přes 3,5mm jack
  • pouze Bluetooth přijímač, nikoliv vysílač.
bluetooth prijimac-tipy z ciny

Cena: 320 Kč (Aliexpress)

– zaslal Vladimír Lipavský (celkově 1 tip)

3) Sluchátka, se kterými můžete plavat

Bezdrátových sluchátek je na trhu celá řada a většina z nich nabízí odolnost i proti vodě. Většinou se však jedná o jednoduchou ochranu před potem či deštěm a není možné se sluchátky plavat. Dnes si však ukážeme sluchátka, která takovou možnost mají díky certifikaci IPX7. Díky technologii Bluetooth 4.2 je snadno spojíte s mobilním telefonem a můžete si užívat hudbu i třeba při plavání.

Voděodolná sluchátka – vlastnosti

  • Bluetooth 4.2,
  • odolnost IPX7,
  • výdrž na jedno nabití až 4 hodiny přehrávání.
vodeodolna sluchatka-tipy z ciny

Cena: 613 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 19 tipů)

4) Vybavené Android PC H96 Pro

Miniaturní počítače s Androidem jsou oblíbeným způsobem, jak z „hloupé“ televize udělat chytrou s minimální investicí. Počítač H96 Pro v sobě sdružuje zajímavou hardwarovou výbavu, nejnovější Android 7 i kompaktní rozměry. Připomíná totiž spíše větší flash disk. Uvnitř je však osmijádrový procesor, 2 GB RAM paměti, 8/16GB vnitřní úložiště s podporou paměťových karet i dekodér pro přehrávání 4K videa. Nechybí WiFi ani Bluetooth konektivita.

H96 Pro – vlastnosti

  • GPU: ARM Mali-T820MP3,
  • CPU: Amlogic S912 (osm jader, frekvence 2 GHz),
  • paměť: 2 GB RAM, 8/16GB vnitřní s podporou MicroSD,
  • podpora 4K videa s 60 FPS i h265,
  • Bluetooth 4.1 a Wi-Fi 802.11b/g/n
h96 pro-tipy z ciny

Cena: 1021 Kč (Gearbest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 19 tipů)

5) Bluetooth ovladač

Pokud patříte mezi náruživé hráče mobilních her, jistě jste několikrát narazili na omezení plynoucí v dotykovém displeji. Na trhu ovšem existuje spousta bezdrátových ovladačů, které posunou hraní na další úroveň. Jeden takový pro vás máme v závěrečném tipu tohoto dílu. Lze jej přes Bluetooth snadno propojit s telefonem, nabídne všechna užitečná tlačítka i výbornou výdrž až 160 hodin hraní.

bluetooth ovladac-tipy z ciny

 

Cena: 258 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 19 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)