5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #151: Levný Chromecast, dron a další

Levný Chromecast tipy z ciny

Je středa a s ní i další nášup 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes si představíme levný Chromecast, drona, Bluetooth reproduktor a další. Pojďme na to.

1) Levný Chromecast M2 Plus AnyCast

Pokud vlastníte televizi či monitor s HDMI vstupem, ale bez chytrých funkcí, nabízí se řešení. Tím jsou zařízení, která vám umožní propojit televizi bezdrátově s mobilním telefonem skrze Miracast, DLNA nebo Airplay. Dnešní tip představuje kopii zařízení od Googlu – levný Chromecast. Ten stačí zapojit do HDMI a pomocí telefonu do něj bezdrátově posílat obraz. Náš čtenář jej vlastní a spokojeně používá.

Levný Chromecast M2 Plus AnyCast – vlastnosti

  • konektivita: HDMI, USB (napájení)
  • standardy Miracast, DLNA, Airplay
  • video: 1080p

 

M2 Plus AnyCast-tipy z ciny

Cena: 230 Kč (eBay)

– zaslal Kovacs Miroslav (celkově 3 tipy)

2) Bluetooth reproduktor

Chcete použít mobilní telefon jako zdroj hudby, ale titěrné reproduktory nedostačují? Řešením jsou dnes Bluetooth reproduktory, které lze libovolně přenášet a propojit bezdrátově s mobilním telefonem. Jeden takový nám poslal čtenář i s osobním doporučením. Tento reproduktor nabídne kromě bezdrátového propojení rovněž podporu paměťových karet, USB konektor, AUX vstup, FM rádio nebo mikrofon. Dá se tedy použít i pro volání skrze mobilní telefon. Další zajímavé Bluetooth reproduktory můžete nakupovat na Gearbestu.

AWI ES-978 – vlastnosti

  • Funkce: FM rádio, paměťová karta, USB konektor, handsfree, AUX vstup
  • Bluetooth 4.0
  • Rozměry: 40,5 x 7 x 6,5 cm
  • Baterie: 1500 mAh
  • Výdrž přehrávání: 6 hodin
AWI ES-978-nakupovani v cine

Cena: 714 Kč (Banggood)

– zaslal Kovacs Miroslav (celkově 3 tipy)

3) USB-C OTG adaptér se čtečkou karet

Majitelům smartphonů s USB-C konektorem se jistě bude hodit OTG redukce, která umožní připojit další USB periferie (Flash disk, klávesnici apod.). Tento tip v sobě spojuje nejen tuto OTG redukci, ale i čtečku paměťových karet. Můžete tak k telefonu dočasně přidat další úložiště pro výměnu dat.

OTG redukce-cinske obchody xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 35 Kč (eBay)

– zaslal Kovacs Miroslav (celkově 3 tipy)

4) Stojánek a nabíječka v jednom

Mobilní telefon je naším každodenním společníkem nejen doma, ale samozřejmě i v práci. Pokud jej ovšem položíme na stůl, ne vždy je ideálně na očích. Řešením jsou stojánky, do kterých telefon usadíme a pohodlně z něj můžeme číst notifikace. Náš další tip představuje stojánek, který funguje zároveň i jako nabíječka pro telefony s USB-C. Konektor ve stojánku je navíc do jisté míry flexibilní, aby nedocházelo k ničení konektoru v telefonu.

nabijecka a stojanek-nakupovani z ciny

Cena: 204  Kč (Aliexpress)

5) Dron MJX B2W

Dnešní díl zakončíme tipem na levný dron, které jsou stále oblíbenější. Díky bezdrátové konektivitě lze přenášet obraz z kamery přímo do mobilního telefonu. Tento dron poslouží tedy nejen pro zábavu z létání, ale i pro pořizování videí či fotografií z výšky. Je jasné, že s danou cenou nebudou záznamy kvalitní oproti profesionálním dronům, na „domácí létání“ to však může stačit.

MJX B2W – vlastnosti

  • Baterie pro ovladač 4×AA
  • Frekvence přenosu: 2,4 GHz
  • Rozlišení fotoaparátu: 2 MPx
  • Rozlišení kamery: 720p
  • Baterie drona: 7,4 V 1800 mAh
  • Dosah: 800-1000 m
  • Výdrž na jedno nabití: 16 minut
RC Drone MJX B2W-cinske zbozi

Cena: 3 180 Kč (Lightinthebox)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 2 tipy)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 158. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)