Xiaomi Mi Bunny: Chytré hodinky pro naše ratolesti

Xiaomi Watch

O tom, že se společnosti Xiaomi chystá vrhnout do vod chytrých hodinek a ukousnout si své sousto z tohoto koláče jsme vás již informovali před několika dny. Nyní jsme se konečně dočkali a čínský výrobce uvádí na trh svůj první produkt tohoto druhu. Ti z vás, kteří se však těší na nablýskanou ozdobu zápěstí napěchovanou tím nejvýkonnějším hardwarem si však budou muset ještě nějakou dobu počkat.

Xiaomi

„Tamagochi“ od Xiaomi přímo na zápěstí

Nový produkt totiž cílí především na dětské publikum a tomu tak logicky odpovídá jeho vzhled, ale také dostupné funkce a v neposlední řadě také cena. Ta byla stanovena na 299 čínských yuanů (cca 1080 Kč). Hodinky se dále mohou pochlubit tečkovaným LED displejem, díky čemuž náramně připomínají hit 90.let – Tamagochi. Dle slov výrobce se navíc můžeme dočkat až 6denní výdrže, o kterou se postará baterie s kapacitou 300 mAh.

Xiaomi - dětské hodinky

Samozřejmostí je možnost spárovat zařízení se smartphonem, do něhož jsou následně přenášena data nasbíraná díky obvyklým senzorům, jako jsou např. monitor spánkové aktivity, krokoměr atp. Díky přítomnosti rodičovského režimu a tlačítka „SOS“ navíc budeme moci naše ratolesti čas od času zkontrolovat a zjistit, zda je vše v pořádku. O tom, kdy a jestli vůbec se novinka dostane oficiálně na náš trh bohužel zatím nejsou dostupné žádné informace. Doufejme však, že také dítka žijící v našich končinách se brzy dočkají.

Pořídili byste podobný typ zařízení také pro vaše děti?

Zdroj: androidauthority.com.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)