Twitter odstraní limit 140 znaků v soukromých zprávách

twitter

Sociální síť Twitter je sice poslední dobou spíše v ústraní a ve stínu Facebooku či Google Plus, přesto se ale stále jedná o velmi oblíbenou službu po celém světě. Právě omezení na 140 znaků je pro mnohé nevýhoda, ale zároveň velmi oblíbená vlastnost pro ostatní uživatele. Díky nutnosti býti stručný není tato síť zahlcena zbytečným obsahem tolik jako třeba Facebook a další sítě. Twitter nabízí podobně jako konkurence také možnost psaní soukromých (přímých) zpráv jednotlivým uživatelům, což ze služby Twitter dělá také chatovací nástroj. Ten ale doposud sráží stejné omezení jako při psaní běžného obsahu, tedy limit 140 znaků. To je při psaní soukromých zpráv povětšinou obtěžující, což si nyní uvědomil i samotný Twitter. Již v červenci by tedy mělo dojít k aktualizaci této služby a uživatelé budou moci psát o poznání delší zprávy (zatím se ale neví, zda a kolik bude činit nový limit).

twitter direcet message

Tato změna by se samozřejmě měla dotknout také aplikace Twitter pro Android, dočkají se tedy i uživatelé využívající Twitter v mobilním telefonu.

zdroj: androidauthority.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)