TOPlist

Telefon Xiaomi Mi3S vyfocen – staršímu modelu se příliš nepodobá

Xiaomi-Mi3-Back

Na nadcházející TOP model společnosti Xiaomi, telefon s označením Mi3S, se velice těšíme. Současný dravec s označením Mi3 lze totiž stále označit za jeden z nejlepších smartphonů planety, telefon Xiaomi Mi3S by pak měl přinést několik vylepšení, která se netýkají jen hardwaru uvnitř, ale i kabátku – konstrukce. Na internet se nyní dostala trojice fotografií, na kterých je údajně nový model Mi3S zachycen, a nutno poznamenat, že vypadá trochu jinak, než jsme možná čekali. Současná Mi3 se velmi podobá telefonům Lumia od Nokie, což se podle fotografií o novém telefonu rozhodně říci nedá. Posuďte sami.

Xiaomi-Mi3S-front

Telefon Xiaomi Mi3S – skvělý hardware na palubě

Hardwarová výbava rovněž patří k tomu nejlepšímu na trhu a informace zachycené na poslední fotografii potvrzují dřívější spekulace – model Mi3S bude poháněn čtyřjádrovým Snapdragonem 801 s frekvencí 2,5 GHz, nabídne 3GB RAM paměť, 5″ Full HD displej a dvojici kamer s rozlišením 13 a 8 Mpx. Již podle snímku obrazovky je jisté, že nabídne rovněž velmi povedený Android s nadstavbou MIUI, na obrázku vidíme Android ve verzi 4.4.2.

Xiaomi-Mi3S-Specs

Další informace o chystaném modelu zatím nejsou známy, ale jsme přesvědčeni, že stejně jako všechny předchozí telefony od Xiaomi vzbudí nový telefon rozruch. A my budeme u toho.

zdroj: gizchina.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)