Sygic spojuje čtyři služby do jedné univerzální aplikace

Sygic GPS Navigation

Společnost Sygic je tvůrcem populární stejnojmenné navigace nejen pro mobilní zařízení s Androidem na palubě. Nově se tato aplikace nazvaná celým jménem jako „Sygic GPS Navigation“ dočká významné aktualizace díky níž by měla nově představovat univerzální řešení pro cestovatele. Docíleno toho bylo spojením čtyř různých aplikací do jedné, díky čemuž Sygic GPS Navigation dle samotného výrobce představuje jedinou aplikaci, která v sobě kloubí následující řešení.

Sygic

  • Cestování: Mapy s vylepšeným vzhledem, které navíc čerpají informace z portálu Wikipedia, obsahují body zájmu a jsou v nich integrovány služby Yelp, Foursquare a Viator. Díky tomu budete moci na své trase nalézt řadu bodů zájmů, prověřených restaurací, atrakcí a památek.
  • Řízení a navigace: Nově má uživatel při řízení podle navigace k dispozici standardně také služby v reálném čase jakými jsou informace o kamerách snímajících provoz a rychlost, zvýrazněné možnosti parkování či vyhledávání čerpacích stanic.
  • Navigace pro chodce: Sygic GPS Navigation zahrnuje také navigaci pro chodce, ke které mohou uživatelé přistupovat nově také prostřednictvím chytrých hodinek.
  • Rezervace a prohlížení: Nově můžete prostřednictvím aplikace od Sygicu objevovat zajímavé události ve vašem okolí či si zarezervovat restauraci nebo hotel. To je možné díky integraci služby TripAdvisor a zmíněného Foursquare a Viator.

Vedle sjednocení zmíněných možností pod jednu komplexní aplikaci společnost Sygic také oznámila, že dosáhla vytyčené mety 100 milionů uživatelů a díky neustálému růstu očekává v roce 2016 překročení hranice 150 milionů uživatelů.

Používáte také některou z aplikací společnosti Sygic? Jak jste s ní spokojeni?

 

Zdroj: TZ

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (42)