Swing Copters je nový zabiják času od tvůrce Flappy Bird

swing copters cover

Ó mocný Flappy Bird! Hře, kvůli které skončil v koši nejeden telefon, se v minulých měsících téměř nedalo uniknout. Za svůj život zažila rychlý vzestup a ještě rychlejší pád, když jí vývojář Dong Nguyen odstranil z Google Play s komentářem, že mu zničila život. Kvůli obrovskému počtu stažení mu prý denně vydělala něco přes milion korun. Po odstranění této nervy drásající gamesky se v Play Storu objevilo několik napodobenin obsahující větší či menší množství spywaru. Ale dost řečí o Flappy Birdovi, je tu jeho následovník.

flappy-bird-game-screens

Nese název Swing Copters a jedná se o úplně stejně „hloupou“ hru jako byl Flappy Bird. Kromě do strany tentokrát létáte nahoru a snažíte se vyhnout kladivům, které vás v případě doteku srazí dolů. Stejná grafika, stejné všechno. Sami jsme zvědavi, zda i Swing Copters může dosáhnout takového úspěchu jako předchůdce. Hodně nás také zajímá obtížnost, která byla v případě Flappy Birda opravdu vysoká a hodně lidí dokázala pořádně frustrovat. V iTunes by se hra měla objevit 21. srpna a Google Play bude následovat. Hra bude zadarmo a za 1 dolar si lze odebrat reklamu.

swing copters 2

Tak co říkáte?

Swing Copters Gameplay Trailer by Flappy Bird Creator Dong Nguyen

Swing Copters Gameplay Trailer by Flappy Bird Creator Dong Nguyen

Zdroj: DL.

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)