Svět Androida roste, kvalitní hosting je tedy základ

Hosting

v létě jsme se rozhodli přejít s naším portálem k vshostingu v rámci služby managed server. náš dosavadní hosting začal pokulhávat a bylo to znát především na odezvě načítaných stránek. nový poskytovatel vshosting spravuje kromě předních českých firem a projektů například známou databázi filmů a seriálů čsfd.cz

hosting

za tu dobu, tedy od léta, vzrostla návštěvnost našeho portálu téměř o třetinu na současný milion uživatelů za měsíc.

chceme se především soustředit na kvalitní obsah našich stránek a neustále je rozšiřovat, přidávat nové funkcionality. naše požadavky na hosting kladly důraz především na plnohodnotný outsourcing, aby nám odpadla pravidelná správa a provoz serveru.

vše nám zajistil právě vshosting a jsme rádi, že po půl roce můžeme říct, že jejich služby fungují perfektně. potřebu navýšit výkon jsme měli již 4x a vždy to proběhlo prakticky okamžitě a bez komplikací. sami nás dokonce na potřebu navýšit výkon upozornili, protože neustále sledují dostupnost projektu a zátěž serveru.

hosting1

technická podpora funguje velmi dobře. pomohli nám vyladit redakční systém a jejich reakční doby byly opravdu nízké (průměrná doba na vyřízení požadavku je do 10 minut). jako obrovskou výhodu vnímáme to, že čas podpory administrátorů vshostingu je 24/7, tedy 24 hodin a 7 dní v týdnu.

o přechodu k vshostingu jsme vás informovali: https://www.svetandroida.cz/technicke-zakulisi-hostingu-svetandroida-cz/.

tím, že náš projekt roste, začínáme zjišťovat, že kvalitní poskytovatel s pořádným technickým zázemím je základ.
toto je jedna z věcí, kterou jsme vám jako fanouškům v roce 2013 slíbili – stabilnější a rychlejší web.
věříme, že tyto změny jsou pro vás přínosné a že nám odpustíte tento článek, který není úplně o androidu :).

jak vnímáte rychlost načítání webu www.svetandroida.cz ?

Honza Dvořák
O Autorovi - Honza Dvořák

Jako vášnivý motorkář se každý rok proháním po evropských silnicích a objevuji nepoznané průsmyky v horských oblastech Alp a Dolomit, sem tam zamířím na otočku… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (24)