Star Wars: Proměňte svůj telefon ve světelný meč v nové hře od Googlu

star wars android lightsaber

Premiéra nového dílu Star Wars vypukne již v noci ze dneška na zítřek, po právu tedy o tomto fenoménu mluví celý svět. Pojďte si ještě zkrátit čekání s novou hrou od Googlu, která zapojí Google Chrome nejen na počítači, ale hlavně i v telefonu. Ten se totiž promění ve světelný meč.

Star Wars: Lightsaber Escape – proměňte Android ve světelný meč

Google reaguje na vydání nového dílu Star Wars již poněkolikáté – jednalo se třeba o povedený easter egg či změnu motivů. Nyní přichází s velmi zajímavou hrou, ve které k úniku používáte světelný meč. Ten je ovládán pohyby vašeho telefonu. Jak hru spustit?

[button-green url=“https://lightsaber.withgoogle.com/“ target=“_self“ position=“center“]Spustit hru Lightsaber Escape[/button-green]

Kliknutím na tlačítko výše v prohlížeči Google Chrome na PC vám bude vygenerován odkaz, který je nutné spustit v mobilním telefonu se stejným prohlížečem. Následuje kalibrace meče v telefonu a samotný začátek hry. Menší výhodou je i fakt, že je hra i průvodce v češtině. Zahrát si tedy může úplně každý fanoušek série Star Wars.

Star Wars - Lightsaber Escape

zdroj: androidauthority.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)