TOPlist

Vyšla nová hra SimCity BuildIt – zatím pouze pro Kanadu

simcity builtit titul

Herní studio Electronic Arts (EA) přináší na Android již druhou hru nesoucí název slavné budovatelské strategie z PC – SimCity BuildIt. Hra byla ovšem zatím vydána pouze v Kanadě a hráči ze zbytku světa tak musí ještě chvíli počkat. SimCity BuildIt nabídne krásnou 3D grafiku a především možnost vybudovat z malé vesnice vaše vlastní, obří velkoměsto.

simcity builtit 3

Vytvořit co největší město s dobře fungující infrastrukturou je konec konců vašim hlavním cílem v celé hře. Vedle toho však nesmíte zapomínat na prosby a přání běžných obyvatelů a jako starosta města se jim musíte snažit vyjít ve všem vstříc. Zrovna tak se budete muset vypořádat s přírodními katastrofami či znečištěním, jenž produkují vaše továrny. Hře nechybí ani multiplayerový prvek, díky němuž si budete moci se svými přáteli vyměňovat zboží.

simcity builtit 1

Hra, nejen svou grafikou, chvílemi připomíná svého dospělého příbuzného z PC – SimCity 5 . Ale pokud jste se těšili na konečně plnohodnotný budovatelský simulátor pro vaše Android zařízení, budete nejspíš zklamáni. Hra je totiž ke stažení zdarma a obsahuje mikrotransakce. Což znamená, že celá hratelnost je přizpůsobena tomuto typu financování. Pokud tedy do hry nebudete chtít vkládat skutečné peníze, připravte se na spoustu čekání než se vaše budovy dostaví a nejspíš se můžete rozloučit i s některými „prémiovými“ budovami. SimCity BultIt zatím tedy vypadá jen jako další ze záplavy strategií tohoto typu jejíž přidanou hodnotou je pouze krásná 3D grafika a slavné jméno.

simcity builtit 4

Hru již naleznete na Google Play pod tímto odkazem, pokud se ovšem nacházíte jinde než v Kanadě, budou všechna vaše zařízení označena jako nekompatibilní.

Diamond Bull
Diamond Bull

Co na hru SimCity BuildIt říkáte? Dáte jí šanci i přes zvolený model financování?

Zdroje: DroidGamers.com, PocketGamer.co.uk.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)