TOPlist

Samsung natáčí vlastní „sitcom seriál“, bude na YouTube

samsung sitcom cover

Samsung zřejmě usoudil, že reklamy v televizi nestačí a pro úspěch a zlepšení povědomí o značce je potřeba natočit vlastní seriál. Žánrově se bude jednat o sitcom se jménem „Best Future“, tedy nejlepší budoucnost. Jaké je téma? Ústředními postavami jsou fiktivní zaměstnanci korejské společnosti, kteří řeší pracovní i osobní radosti a starosti. Seriál je hudebně založený, mluví se o něm jako o „musicomu“; jakože spojíte music a sitcom. Samsung neponechal náhodě ani jména hlavních postav. Ženské jméno Mirae a mužské Chaego totiž v korejštině neznamenají nic jiného než „best“ a „future“.

samsung sitcom

Domníváme se, že herci nebudou v seriálu používat iPhone 6, místo toho se pravděpodobně můžeme těšit na notnou dávku product placementu. Jeden díl má délku 60 minut a nevíme, kolik jich bude celkem. Na YouTube a sociálních sítích by se měly objevit příští měsíc. Pokud jste si mysleli, že je to první pokus Samsungu o seriál, mýlili byste se. Jeden už tu byl. Nesl název „Endless Energy“ (nekonečná energie) a zabýval se filosofií společnosti při nabíraní zaměstnanců. Doufám, že Best Future půjde spustit i v našich zeměpisných šířkách, člověk přece musí nějak vyplnit čekání na další sérii Game of Thrones.

samsung sitcom 2

Nezapomeňte, že na podzim pokračuje i Android RoadShow, kde můžeme osobně probrat i zážitky z té lepší budoucnosti.

registrace roadshow

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)