TOPlist

Samsung představí během prvního čtvrtletí hned čtyři tablety

samsung_2013_ico

Vypadá to, že Samsung nenechává nic náhodě, a místo jednoho či dvou tabletů se chystá v prvním čtvrtletí roku 2014 představit rovnou čtyři. Modely jsou následující: Galaxy Tab Pro 8.4Galaxy Tab Pro 10.1Galaxy Note Pro 12.2 a Galaxy Tab 3 Lite. Informace o přesném datu vydání sice chybí, ale možná se jich dočkáme již na veletrhu CES, který se koná začátkem ledna v Las Vegas. Všechny zmíněné modely budou dostupné ve dvou barevných variantách – černé a bílé. Kromě standardní výbavy tabletů, wi-fi, budou k dispozici varianty i s LTE.

pro Galaxy Note Pro 12.2

Pravděpodobně největší zájem a nejvíc informací dosud máme o Galaxy Note Pro 12.2. Tento tablet nabídne 12″ displej, mohl by tedy hravě nahradit jakýkoliv menší notebook. Specifikace se mají podobat tabletu Galaxy Note 10.1 (2014). Neměl by chybět procesor Snapdragon 800, 3GB operační paměti nebo 32GB úložného prostoru. Displej nabídne rozlišení 2560 x 1600 pixelů. Vzhledem k faktu, že tablet patří do rodiny Note, jistě mu nebude chybět ani pero S-Pen.

Samsung toho pro nás má připraveno opravdu hodně, uvidíme, zda se všechny zmíněné modely dostanou i k nám a jak se jim na trhu bude dařit.

Zdroj: PhoneArena

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)