Pařba na víkend – tipy na Android hry 83

wildblood featured

Jako první si dnes představíme jednu z nejlepších Gameloft her, Wild Blood. Poté vás čeká zajímavá hra Empire VS Orcs, ve které se vydáte do boje proti hordě orků. Třetí hrou je stará klasika na způsoby Arkanoidu, avšak v HD provedení, jmenuje se DeathMetal HD. V další hře, Zaxxon Escape, budete letět s vesmírnou stíhačkou a vyhýbat se překážkám a na závěr si vyzkoušíte, jak moc dokážeme být trpěliví ve hře Twist Pilot.

Wild Blood

Pravděpodobně nejlepší hra od Gameloftu. Skvělý příběh, grafika, hratelnost. To vše díky Unreal Enginu, na jehož základu je celá tato hra postavena. Ve Wild Blood se s rytířem Lancelotem vydáte vyčistit svět od nejrůznějších démonů, které do světa vypustila zlá čarodějnice Morgana. Hra se snadno ovládá a samotné souboje jsou velkým zážitkem. Setkáte se i s obřími bossy, napínavými video sekvencemi a dalšími skvělými momenty. Wild Blood také disponuje multiplayerem. Lze hrát módy Team Deathmatch a Capture the Flag. Rozhodně doporučuji tuto hru vyzkoušet a věřím, že se Gameloft v budoucnu zaměří na tvorbu her s tímto enginem, protože se jedná o skutečnou kvalitu.

wild1

Wild Blood
Wild Blood

Empire vs Orcs

Vaše království na jedné straně a horda orků na straně druhé. Takto vypadá tato hra zdarma, Empire vs Orcs. Úkolem je dobýt nepřátelskou bariéru pomocí posílání jednotek. Mapa je rozdělena na několik pásem a vy budete muset své jednotky správně rozmístit. Zpočátku se vám dostanou pouze dva rytíři, později přibudou lučištníci, kavalerie, obranné věže a mnohé další. V soubojích také můžete vaše jednotky podpořit kouzly. Posílání jednotek v reálném čase vás donutí uvažovat, protože když poznáte protivníkovy slabiny, budete vědět, co na konkrétní druh nepřátel využít.

orcs1

17f689d0dfa4fe92decb529d5ba2f8d7?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

DeathMetal HD

Je klasická hra na způsoby Akanoidu v HD provedení. O sympatickou a plynulou hratelnost se stará Unity Engine. Z rozbitých destiček získáváte power-upy, kterých je dohromady 10 (zvětšení/zmenšení vašeho odrážecího pádla, více míčků, magnetické pádlo, fireball atd.). Celkově si můžete zahrát až 40 levelů ve 4 epizodách a vaše dosažené výsledky můžete sdílet online. Ovládání je možno nastavit buďto na tlačítka, nebo pohybovým senzorem telefonu. Těchto „Arkanoidů“ je sice mnoho, DeathMetal však rozhodně patří mezi ty kvalitnější.

dead1

DeathMetal HD
DeathMetal HD

Zaxxon Escape

Je hra od SEGY. Se stíhačkou budete prolétávat vesmírem a vyhýbat se překážkám. Jedná se o jednu z nekonečných „running“ her. I když jsou ve hře zabudovány určité mini-úkoly, hlavním cílem je nahrát co nejvyšší skóre. Ze zvyšující se rychlostí nastávají opravdu perné situace a do hry vstupují vaše reflexy. U některých překážek je třeba vystřelit, někdy je zase nutné použít gesto prstem na displeji. Jinak se hra ovládá gyroskopem, kde telefon natáčíte doslova do všech stran. Ve hře si můžete zakoupit power-upy, které vám pomůžou získat vyšší skóre.

zaxon1

ae94c3580abbf76accc534e56b290dde?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Twist Pilot

Hlavní hrdina této hry, červený Phil, se neustále otáčí dokola. To by však nebyl žádný problém, kdyby se nemusel skrze překážky dostat do cíle. Vaším úkolem bude synchronizovat jeho pohyby s daným rozpoložením mapy. Obtížnost levelů se neustále stupňuje, jednotlivé úžiny jsou stále menší a nastává hra trpělivosti. Jedná se o velmi jednoduchou hru s obyčejnou grafikou, ale co se týče nápadu, je velmi povedený.

twist1

GuV1CoULpMf0YyVh ss2YuYG6qipwfSOKJwk 4SerMGfXVLmmKyvZeqYE6hdLsLoUCA=w124
Twist Pilot
Zynga
Verze 1.0 (18. 10. 2012)
Velikost 36 MB
2.2+

bvw5Om4HSAPwH+ZHDTejz+XQAAAABJRU5ErkJggg==
21,53 K

 

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 83

Pařba na víkend - tipy na Android hry 83

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)