Nvidia Shield Tablet K1 dostává Android 6.0: Paměťová karta jako interní úložiště a další

NVIDIA-SHIELD-Tablet-K1-Press-AH-2

Společnost Nvidia přibližně před měsícem uvedla na trh refreshovanou variantu svého tabletu nazvanou Nvidia Shield Tablet K1. Ta oproti původní verzi sice nepřinesla zase až tolik změn a vylepšení, její majitelé však dostali příslib dřívější aktualizace na Android 6. Nvidia měla tuto aktualizaci přinést ještě před letošními Vánocemi a jak se zdá, společnost své sliby plnit rozhodně umí, jelikož první Shield Tablety K1 v těchto chvílích dostávají Android 6.0 Marshmallow.

Vedle změn a vylepšení spjatých se samotným Androidem 6 přináší tento 665 MB velký aktualizační balíček například funkci nazvanou Adoptable Storage, díky níž můžete microSD kartu v tabletu naformátovat tak, aby se chovala jako vnitřní úložiště. Různých změn se dočkalo také uživatelské rozhraní, zmínit můžeme například přizpůsobitelný panel rychlého nastavení nebo aplikaci fotoaparátu s přepracovaným rozhraním v duchu material designu.

nvidia shield tablet K1

Nvidia Shield Tablet K1 - widget do katalogu

Aktualizaci Nvidia Shield Tablet K1 na Android 6.0 Marshmallow nám potvrdil také náš čtenář, který ji doložil i celou sérií screenshotů, za což mu tímto děkujeme.

Dorazil už i na váš Nvidia Shield Tablet K1 update na Android 6.0 Marshmallow?

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)