TOPlist

Bude příští 3 roky Nexus vyrábět jen HTC?

Nexus HTC – náhleďák

Kolem Nexusů se každoročně objevuje mnoho spekulací, které jsou většinou založené na skutečnosti, ale i některé, jež mají pouze připoutat pozornost. Před rokem se začalo spekulovat, zda bude Google v Nexus zařízeních pokračovat? Dokonce se objevila zpráva hovořící o tom, že si bude Google telefony dělat sám, u tabletu se mu to povedlo u modelu Pixel C.

HTC Nexus až do roku 2018?

Nyní se na internetu objevila zpráva, že bude příští velký i malý Nexus vyrábět HTC. K tomu se přidala spekulace hovořící o údajné dlouhodobé dohodě mezi Googlem a HTC, která by znamenala, že příští 3 roky budou mít telefony Nexus na zádech pouze logo HTC. Této společnosti zkušenosti se zařízeními od Googlu nechybí. V roce 2010 vyrobila telefon Nexus One a na podzim roku 2014 tablet Nexus 9. Zatím není žádná zpráva o tom, kdo bude výrobcem tabletu, kterým by mohlo být buď HTC nebo sám Google.

Spekulace jsou příliš nadsazené

V redakci věříme, že by mohly být příští Nexusy vyrobeny společností HTC, ale zpráva o dlouhodobé spolupráci nám přijde hodně přemrštěná. Pokud by se potvrdila první polovina předchozí věty, mohly by příští Nexusy nabídnout precizně zpracované tělo, stereo reproduktory s Boomsound systémem nebo UltraPixelovou selfie kameru. Ať budou příští Nexusy vyrobeny HTC nebo ne, budeme se jim věnovat, protože se jedná o zajímavý podnět, jenž se bude hodně vyvíjet.

HTC One A9 - konstrukce, displej,sklo

Co si o HTC a Nexusech myslíte vy? Má vůbec smysl, aby měl jeden výrobce domluvenou spolupráci na 3 roky?

Zdroj: PhoneArena.com

Jaromír Šolc
O Autorovi - Jaromír Šolc

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)