Neo smartpen N2 – když přesnost dotykového displeje nestačí

Neo smartpen N2

Dotykové displeje dnes vládnou mobilním zařízením – spousta uživatelů by si dnes možná ani nedokázala jiný způsob ovládání telefonu představit. Přesto nejsou dotykové displeje povětšinou tak přesné, abychom pomocí nich mohli dělat zápisky s takovou lehkostí a přesností, jako klasickou tužkou na papír. Řešení ale přichází v podobě chytré propisky Neo smartpen N2, se kterou lze snadno kreslit a psát na papír, veškeré tahy jsou ale rovněž ukládány do digitální podoby. Neo smartpen N2 si dokáže zapamatovat až 1000 stránek textu, které lze následně kdykoliv synchronizovat například s chytrým telefonem. Propisce na těle nechybí ani mikrofon pro tvorbu hlasových poznámek. Jak to celé vypadá a funguje, prozradí následující video.

Introducing Neo smartpen N2

Introducing Neo smartpen N2

Neo smartpen N2 2

Neo smartpen N2 nepředstavuje pouze koncept, který by měl být teprve představen, ale jedná se o reálně dostupné zboží. Server Amazon nabízí Neo smartpen N2 za cenu 169 dolarů (tedy v přepočtu 4300 Kč), poštovné je pak zdarma.

zdroj: blessthisstuff.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)