TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #123: Videohovory ve WhatsAppu a klonování aplikací

Nejnovější aplikace z google play 123

Skolila vás chřipka a nevíte, čím zabít čas? Ať už se léčíte s nemocí nebo se chystáte pokořit další pondělní ráno, vyzkoušejte některou z nejnovějších aplikací. Pokud vlastníte WhatsApp a chybí vám videohovory, vyzkoušejte novinku Booyah. S Phraserem si jednoduše rozšíříte anglickou slovní zásobu, Changelogs zase nabídne ucelené informace o verzích aplikací ve vašem zařízení a co se od poslední aktualizace změnilo. Na závěr věnujte pozornost aplikaci App Cloner, která vám umožní mít aplikace v přístroji dvakrát s různými nastaveními a účty.

Booyah přináší videohovory do služby WhatsApp

Chybí vám možnost videohovorů ve vůbec nejoblíbenější chatovací aplikaci WhatsApp? Služba spadající pod křídla Facebooku zatím hovory podporující video nechystá, to však neznamená, že si s problémem neporadí aplikace třetích stran. Po stažení aplikace Booyah a jejím spuštění postačí přidat kontakt nebo kontakty z WhatsAppu a užíváte si neomezených videohovorů. Booyah nevyžaduje žádnou registraci, data čerpá přímo z WhatsAppu.

Booyah - Group Video Chats
Booyah - Group Video Chats

Phraser vás nenápadně naučí anglická slovíčka

Phraser využívá skutečnosti, že běžný uživatel odemkne telefon i 150krát denně. Proč tedy neustálou aktivitu nevyužít k učení? Díky notifikaci ve stahovací liště si nových anglických slovíček všimnete při každé kontrole oznámení. Stačí si vybrat seznam požadovaných slov a frází, četnost zobrazování a kolik slovíček za den vystřídáte. Slovo i s definicí se vám bude zobrazovat v notifikačním panelu.

S Changelogs zkontrolujete, co je v aplikacích nového

Chybí vám v Obchodě Play informace o změnách v aplikacích pěkně na jednom místě? Changelogs nabízí pohodlné a rychle dostupné informace o aplikacích ve vašem zařízení – jejich aktuální verzi, co se od poslední verze změnilo a jestli jsou v Google Play dostupné aktualizace. Přehledné zobrazování podobných informací v Androidu chybí, proto dáváme aplikaci palec nahoru.

Aplikace v zařízení vícekrát díky App Cloner

Neumožňuje vaše oblíbená aplikace vícero účtů nebo nastavení? Hrajete v Clash of Clans více her najednou a nebaví vás přepínat mezi profily? Problém pohodlně vyřeší App Cloner, který okopíruje původní aplikaci nebo hru a umožní její souběžné používání v zařízení vícekrát. V nastavení lze změnit název i barvu ikony klonované aplikace pro lepší rozlišení.

App Cloner
App Cloner

Dejte šanci dalším novinkám

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)