TOPlist

Multifunkční aplikace SEJF pro pohodlné platby ve vašem městě

sejf-logo

Komerční článek:

Rozmach multifunkčních aplikací dokazuje i nedávný release aplikace SEJF. Tato aplikace má ambici stát se nástupcem SMS plateb. Zaměřuje se hlavně na prostředí, v nichž se běžně platí hotovostně, především drobné částky. Jedná se typicky o platby za jízdné a parkování. Aktuálně tento systém využívá kromě Prahy ještě dalších 12 měst a nová budou postupně přibývat. Ovládání je jednoduché a intuitivní. Konkrétní tarif je možno přidat do oblíbených položek na hlavní plochu, koupení jízdenky se tím urychlí na pouhá 3 kliknutí v telefonu.

SEJF

Po zaplacení obdrží cestující jízdenku s unikátním kódem stejně jako v případě SMS jízdenky. Tento kód je určen především ke kontrole u revizora, ale poslouží také jako identifikační údaj pro tisk daňového dokladu. SEJF přináší alternativu také k DMSkám. Dárcovský příspěvek nadacím a charitativním organizacím lze odeslat v libovolné částce, která nepřesáhne 3000 Kč, přičemž nadace obdrží peníze okamžitě. Aplikace SEJF se vyznačuje kvalitním grafickým zpracováním a přehledným interfacem.

SEJF prostředí

k3YX 1b6 J40g2PRKM1vwfjvEsZhX0R2Q1MhyMAH7iHh7vR8LDjUyYPWWKWh4FgzE s=w300
sejf
Direct Pay
Verze a2.3.1
Velikost 4,6 MB
2.2+

86fn+hz87v37+C9aKjmsB46Z7AAAAAElFTkSuQmCC
Zdarma

 

V menu aplikace lze snadno ověřovat zůstatek, sledovat transakce v přehledné historii pohybů nebo provést zpětný převod na svůj bankovní účet. Díky tlačítkům rychlé volby můžete využít zjednodušené postupy. Převod peněz z karty přes zabezpečenou platební bránu proběhne okamžitě, z bankovního účtu do dvou pracovních dnů.

V aplikaci dokážete snímat a zpracovávat QR kódy a pohybovat se i v prostředí map a geolokace napojené na výběr z katalogu.

05 jizdne 720p

05 jizdne 720p

Komerční článek:

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)