TOPlist

LG v Praze oficiálně představilo telefon G2: Známe cenu a začátek prodeje!

lg_g2

Společnost LG se touží vrátit zpět na špici se svými smartphony s Androidem, k čemuž by letos měla dopomoci hlavně vlajková loď s označením G2. A musíme říci, že to zatím vypadá velmi slibně, neboť se tento model skutečně povedl. České zastoupení dnes v Praze tento přístroj ukázalo a my jsme byli u toho. Tento supertelefon s nekompromisní výbavou přijde na český trh již 1. října a jeho cena bude startovat na 12 999 Kč. Ještě před samotným začátkem prodeje však bude zmíněný přístroj dostupný na oficiální pobočce, a tak si jej můžete prohlédnout a vyzkoušet. Na český trh by měl tento klenot dorazit v černém a bílém provedení.

LG-G2 (5)

LG-G2 (6)

LG-G2 (4)

A  v čem se nám LG G2 tak líbí? V první řadě nabídne čtyřjádrový procesor Snapdragon 800, tedy to nejvýkonnější řešení dosavadního trhu. Ten doplní grafický akcelerátor Adreno 330 a 2GB RAM paměť. Vnitřní úložiště nabude velikosti 16, nebo 32 GB, ovšem slot pro MicroSD kartu bude bohužel chybět.

Velikou pozornost si zaslouží také 13MPx fotoaparát s optickou stabilizací obrazu, který podle dostupných fotografií a informací vypadá skvěle. Nabídne například průběžné ostření pohybujícího se objektu, natáčení oběma kamerami zároveň, automatické odstranění nechtěných předmětů na fotografiích či natáčení FullHD videa s 60 snímky za sekundu.

A displej? Ten nabízí úhlopříčku 5,2″ a FullHD rozlišení. Navíc je známo, že společnost LG umí skutečně velmi kvalitní IPS panely. Na zadní straně jsou trochu netradičně umístěny dvě klávesy, které poslouží například k regulaci hlasitosti hovoru, položení hovoru či focení sama sebe.

lg_g2

 

Oficiální specifikace:

  • Displej – 5,2palcový True HD-IPS s rozlišením 1080 x 1920 pixelů
  • Procesor – 4 jádra, 2,26 GHz,  Qualcomm Snapdragon™ 800
  • Paměť RAM – 2 GB LPDDR3, 800MHz
  • Vnitřní úložiště – 32/16 GB bez možnosti SD karty
  • Konektivita – Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, NFC, microUSB v2.0, Infračervený port, HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL
  • Fotoaparát – 13MP zadní fotoaparát + 2,1MP přední fotoaparát, který dokáže natáčet 1080p video
  • Baterie – 3000 mAh, nevyměnitelná
  • Operační systém – Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Rozměry – 138.5 x 70.9 x 8.9mm
  • Dodávané barevné provedení – Bílé/černé

Líbí se vám nový telefon LG G2?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)