LG Optimus One: milion prodaných kusů za 40 dní

lg nahledovy

Společnost LG Electronics (LG), dnes oznámila, že celosvětový prodej telefonu Optimus One dosáhl za pouhých 40 dní od uvedení na trh milionu prodaných kusů. Nyní je k dispozici ve většině Evropy, Asii a USA. Optimus One se tak stal nejrychleji prodávaným mobilním telefonem v historii společnosti.

Jong-Seok Park, prezident a CEO společnosti LG Electronics Mobile, k tomu řekl: „Všestranný a výkonný LG Optimus One je určen pro snadný přechod do světa smartphonů a jak ukazují čísla prodeje, je po takovém typu zařízení zřejmě silná poptávka.“ Společnost dále očekává, že Optimus One bude jejím prvním smartphonem, který dosáhne mety 10 milionů prodaných kusů.

Podotkněme, že LG Optimus One je vybaven Androidem 2.2 Froyo, nad kterým běží vlastní grafická nadstavba, 3,2palcovým HVGA displejem a baterií s kapacitou 1500 mAh. K dispozici je hned v několika barevných provedeních: černé, vínové, titanové, modré, stříbrné a fialové (dostupnost se může na jednotlivých trzích lišit). V Česku se jeho cena pohybuje pod 6000 Kč vč. DPH.

Zdroj: AndroidCentral

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)