Malý velký HTC One mini 2 zazáří na pražské Android Roadshow

HTC One mini 2_6V_Gold

Komerční článek

Rozjetá Android RoadShow se po květnové zastávce v Ostravě konečně přesouvá také do Prahy, kam s sebou přiváží i nový telefon od HTC. HTC One mini 2 potěší především milovníky luxusního designu, kterým však nevyhovují větší rozměry a zároveň touží po dostatečném výkonu.

HTC One mini 2 – luxus v malém

Nový HTC One mini 2 dědí všechny designové přednosti svého většího bratra. Stejně jako on se chlubí bytelnou kovovou konstrukcí s efektní kartáčovanou úpravou a díky podstatně skromnějším rozměrům se vejde i do kapes či kabelek slečen.

HTC One mini 2_PerRight_GunMetal

 Selfie mašina do kapsy

Kdo dnes nezásobuje sociální sítě originálními selfies, ten jakoby nežil. Čelní 5megapixelový foťák je připraven vás vyfotit v každé situaci, a to navíc velmi kvalitně. K dosažení dokonalého portrétu vám pak dopomohou intuitivní nástroje, díky kterým vaše veledílo nezapadne.

D41_4207

 Zvuk obra

One mini 2 doslova klame tělem. Elegantní a kompaktní telefon v sobě totiž skrývá výkonný zesilovač, jenž pohání dvojici předních reproduktorů. Nemusíte se však bát přestřelené hlasitosti a zkresleného zvuku – BoomSound sází především na maximální možnou kvalitu.

www.youtube.com/watch?v=D0brzd7BfM4

Vždy v obraze

Díky vylepšené domovské obrazovce BlinkFeed vám již neunikne žádná aktualita. Sledujte nejdůležitější zprávy a updaty ze sociálních sítí skrze stylové dlaždice a mějte vždy přehled o tom, co se kolem vás děje.

HTC One mini 2_Global_Hires_Home

 

Sociální Zoe

Zábavný režim Zoe se vrací s novou interaktivní aplikací. Do vašich zaznamenaných zážitků nyní mohou zasáhnout i vaši přátelé a efektní filmečky tak obohatit o další zajímavé záběry a pohledy.

www.youtube.com/watch?v=DyXdLgA6ULk

Zajímá vás novinka HTC One mini 2? Chcete si ji vyzkoušet na živo? Přijďte za námi na Android RoadShow 2014 tuto sobotu 21. 6. od 9:00 v Konferenčním Centru U Hájků. ARS logo

registraceHome

Komerční článek

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)