TOPlist

HTC One Max bude představen příští týden

HTC-One-Mini-HTC-One-Max

Obr se blíží. Největší přístroj od společnosti HTC, který dostal označení One Max, se oficiálně světu ukáže již příští týden. HTC začalo na středu 16. října rozesílat pozvánky na akci v Hong Kongu, kde bude tento rival Galaxy Notu 3 představen. O novém modelu tchajwanské společnosti kolují zvěsti již pár měsíců po internetu a my již máme docela dobrou představu, jaký vlastně největší z rodiny One bude. Na zákazníky čeká přístroj s 5,9″ Full HD displejem, čtyřjádrovým procesorem (nejspíše Snapdragonem 600), Ultrapixelovým fotoaparátem, luxusním kovovým zpracováním a snímačem otisků prstů na zadní straně. Již několikrát se Max zjevil i na fotografiích, a tak již víme, že půjde ve stejných šlépějích jako jeho starší bratříčci.

HTC-One-Max-007

Zatím nemáme představu, kolik zaplatí koncoví zákazníci. Mělo by to ovšem být znatelně méně než za Galaxy Note 3 od Samsungu, který nabídne výkonnější hardware a hlavně dotykové pero. To dělá z Notu 3 jedinečný přístroj a dá se očekávat, že absence stylusu u One Max spoustu zákazníků odradí.

zdroj: phonearena.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)