TOPlist

HTC One (M8) mini prý bude představen v průběhu dubna

htc_one_m8_ico

Asi není překvapením, že kromě vlajkové lodi One (M8) chystá tchajwanský výrobce HTC také jejího menšího (a slabšího) sourozence – HTC One (M8) mini. Podle nejmenovaného britského prodejce mobilních telefonů se zahájení prodejů této novinky dočkáme velmi brzy, konkrétně v květnu, takže představení by mohlo proběhnout možná již v průběhu tohoto měsíce.

HTC One (M8) bude mít menšího sourozence HTC One (M8) mini HTC One (M8) bude mít menšího sourozence HTC One (M8) mini

HTC One (M8) mini prý proti dosavadnímu HTC One mini přijde s o trochu větší obrazovkou (4,5″ místo dosavadních 4,3″; One (M8) má 5″ obrazovku) a očekává se, že displej bude mít rozlišení 720p či méně pravděpodobně 1080p. Proti vlajkové lodi prý menší verze nebude disponovat duálním fotoaparátem – v tomto směru lze předpokládat jediný snímač používající loňskou technologii UltraPixel.

HTC One (M8) bude mít menšího sourozence HTC One (M8) mini HTC One (M8) bude mít menšího sourozence HTC One (M8) mini

Počítat pravděpodobně můžeme také s hliníkovým tělem konstrukce unibody.

Zatím nejsou známy zprávy o tom, jakým procesorem bude HTC One (M8) mini osazen, ani žádné další technické detaily. Dosavadní zvěsti hovořily o obrazovce s úhlopříčkou 4,5″ a rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů, čtyřjádrovém procesoru Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB operační paměti, 16GB interním úložišti, 13Mpx fotoaparátu a operačním systému Android 4.4.2 KitKat s grafickou nadstavbou Sense 6.0.

Zdroje: Digital Trends, Tech Advisor, GSM Arena, 3G, BGR, Talk Android, Phone Arena, Mobil Telefon.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)