Hodnocení v Google Play prošlo drobnou změnou. Nově je přehlednější

google play hodnocení

Google začal před několika týdny testovat drobné změny v Obchodě Play a jak se zdá, toto testování již skončilo a změny se začínají šířit napříč všemi regiony, kde Google Play působí. Změna je sice drobná a na první pohled si jí většina uživatelů možná ani nevšimne, jedná se však o drobnost, která umožní uživatelům se lépe orientovat zejména mezi záplavou aplikací v Google Play. Onu drobnou změnu totiž představuje upravené zobrazovaní hodnocení v Google Play.

hodnocení v google play

Před rozkliknutím položky v Google Play totiž uživatel až dosud viděl ikonu aplikace, název, cenu a její hodnocení formou pětice hvězdiček, přičemž jejich výplň určovala, jak dobře hodnocená daná položka je. Nově však tuto pětici hvězdiček nahradil pouze symbol hvězdičky a číselné hodnocení. Díky novému systému hodnocení tak uživatel rovnou pohodlně vidí průměrné hodnocení dané položky a nemusí jej tak luštit podle výplně jednotlivých hvězdiček. Znovu, jedná se sice o drobnost, ale na přehlednost Google Play má bezesporu pozitivní dopad.

nexus2cee_old-stars-668x310 Starý formát zobrazení hodnocení

Změna hodnocení v Google Play se již projevila také některým uživatelům i u nás, pokud u vás však ještě nenastala, projeví se pravděpodobně do několika dní. Přehlednější hodnocení se zatím zobrazuje pouze v aplikaci Obchodu Play, na web se zatím nedostavilo.

Jak hodnotíte upravené zobrazení hodnocení v Google Play?

 

Zdroj: AndroidPolice.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)