TOPlist

GTA: Chinatown Wars nyní dostupné v obchodu Google Play

GTA

Hry Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto III jsou v obchodu Google Play dostupné již nějaký ten pátek. Celé sérii však doposud scházelo GTA: Chinatown Wars, které bylo dostupné pouze pro mobilní operační systém iOS od společnosti Apple. To se však nyní změnilo a i tento díl si nyní zahrajete na mobilních zařízeních se systémem Android.

GTA Chinatown Wars 1

Vývojářské studio Rockstar Games oficiálně uvolnilo před několika dny GTA: Chinatown Wars pro mobilní zařízení se systémem Android. Tento díl se oproti ostatním v mnohém liší. První změna, které si všimne snad každý, je v nastavení pohledu, který je v tomto případě shora. Druhá změna spočívá ve grafice, která připomíná spíše kreslené obrázky.

GTA Chinatown Wars 3

Pokud si budete chtít poslední díl GTA stáhnout, tak si ho budete moci zakoupit v obchodu Google Play, a to za částku 134 Kč.

GTA: Chinatown Wars
GTA: Chinatown Wars

Vyzkoušeli jste GTA: Chinatown Wars?

Zdroj: Android Central.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)