TOPlist

Černý HTC One mini na několika kvalitních fotkách

htc_one_mini_ico

HTC One mini sice ještě ani nebyl oficiálně představen, přesto už se několikrát objevil před objektivy zvědavých fotoaparátů. Zatím poslední relativně kvalitní snímky zachycují údajnou černou variantu. Zdroj, kterým jsou bulharské stránky SmartNews, navíc potvrdil některé technické specifikace.

Vězte tedy, že telefon bude mít obrazovku s úhlopříčkou 4,3″ a rozlišením 1280 x 720 (jemnost 342 dpi), operačním systémem bude Android 4.2.2 Jelly Bean, interní úložiště nabídne 16 GB prostoru (pravděpodobně bez možnosti rozšíření paměťovými kartami) a operační paměť bude velká 2 GB. Telefon bude mít podle všeho celokovové tělo a na přední straně stereofonní reproduktory BoomSound. Dřívější zprávy tvrdily, že One mini bude osazen fotoaparátem s technologií HTC Ultrapixel.

HTC One mini by se měl na pultech prodejen objevit do konce září (respektive „ve třetím čtvrtletí“), cílit bude na širší trh než vlajková loď HTC One.

Zdroje: MobilTelefon, TechnoBufallo, BGR.com a PhoneArena.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)