TOPlist

Zenfone Zoom: Zaútočí Asus na telefony s nejlepšími fotoaparáty?

Asus-ZenFone-Zoom

Asus Zenfone Zoom je fotomobil, který se světu poprvé odhalil na letošním MWC v Barceloně. Technicky vzato se tedy nejedná o žádnou novinku, a přesto se do prodeje dostává teprve teď a prozatím navíc pouze na vybraných trzích. Výrobce v rámci propagace své novinky uvolnil promovideo, na kterém nám představuje technické řešení fotoaparátu tohoto bezesporu zajímavého telefonu.

https://youtu.be/qTO4mEBuBCU

Ve videu stojí zvlášť za povšimnutí mechanizmus trojnásobného optického zoomu. Objektiv se pak skládá ze soustavy 10 čoček, světelnost se pohybuje od F2.7 do F4.1. Rozlišení fotoaparátu činí 13 MPx a přítomna je také optická stabilizace obrazu. Vedle toho fotoaparátu sekunduje dvoubarevný LED blesk a laserové ostření.

asus zenfone zoom

Ani zbylá výbava telefonu není k zahození a čítá například čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3580 podpořený 2/4 GB RAM. Telefon bude v prodeji ve verzi s 16, 32, 64 a 128GB úložištěm. Pořízené snímky si budete moci prohlédnout na 5,5″ FullHD IPS displeji. Baterie nabídne kapacitu 3000 mAh. O prodeji na našem trhu zatím nemáme informace.

Asus ZenFone Zoom ZX550ML

Zaujal vás fotomobil Asus Zenfone Zoom?

Zdroj: PhoneArena.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)