Aplikace Můžu to zvednout? Konec nevyžádaných hovorů

můžu to zvednout antispam

Volá vám neznámé číslo a vy panikaříte. Mám to vzít? Je to kolega z práce? Většinou však nečekané telefonáty končí podivnou nabídkou, dotazníkem nebo přemlouváním, proč změnit operátora. Přijmutí takového hovoru je sázka do loterie – nikdy nevíte, koho na druhé straně linky můžete čekat. A právě to si vzala na paškál antispam aplikace Můžu to zvednout.

Můžu to zvednout? Antispam pozná otravná čísla

Aplikace od českých vývojářů je schopná na základě uživatelských hodnocení rozpoznat čísla, která vám budou chtít vnutit nějakou nabídku a zbytečně tak plýtvat vaším časem. Má několik praktických stupňů ochrany, přičemž ten základní pouze zobrazí informace o čísle a jeho hodnocení, další některé hovory dokonce zablokuje zcela. K dispozici je i filtr pravidel, které je možno si určit a doplnit podle libosti. můžu to zvednout antispam

Zablokovat se dají volající se skrytým číslem i volání na prémiová čísla, která mnohdy stojí nemalé peníze. Aplikace jde i do takového extrému, že je možné ignorovat všechny hovory – vyjma v telefonu uložených kontaktů.

Hodnocení příchozích hovorů

Antispam aplikace Můžu to zvednout čerpá z databáze vytvořené uživateli. Komunita sama hodnotí všechny přijaté hovory buď pozitivně, neutrálně nebo záporně. Údaj se při hovoru automaticky zobrazí na alternativní obrazovce s kontaktem – je tedy velmi jednoduché se rozhodnout, zda číslo s velkým počtem negativních hodnocení označené „Telemarketing“ stojí za pozornost.

Internet není potřeba

Databáze je v zařízení stažena offline, internet proto k chodu aplikace není potřeba, jen je nutno databázi čas od času obnovit. Seznam čísel a informací naleznete na oficiálních stránkách Můžu to zvednout? Hodnotit lze pouze veřejná čísla a o své soukromé kontakty uložené ve smartphonu strach mít také nemusíte. Aplikace k nim sice přístup má, to však pouze pro případ, kdy požadujete nejvyšší možnou ochranu a umožníte uskutečňovat a přijímat hovory pouze ze známých uložených čísel. To může dobře posloužit v případě, že vaše mladší ratolesti vyžadují trochu více kontroly.

Prostředí aplikace je velmi jednoduché a příjemné, přesto schovává opravdu mnoho funkcí. K dispozici jsou rovněž statistiky uskutečněných a blokovaných hovorů, včetně bohatých možností notifikací. Vše funguje zcela zdarma a bez reklam.

Máme pro vás ovšem jedno upozornění – občas se může stát, že vám zástupce nějaké společnosti, která byla přidána do seznamu, nevolá kvůli nabídce, ale něčemu důležitému a nedovolá se. S tímto faktem je nutno počítat.

SIA Obsolete Version
SIA Obsolete Version
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (29)