TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #109: Widgety v notifikační liště, notifikace probouzející displej a další

android aplikace 109

Dnešní díl přináší několik opravdu užitečných aplikací. Nejprve si v aplikaci Snap přidáte do vaší notifikační lišty libovolné widgety. Pak v aplikaci WON nastavíte, aby se váš displej probouzel při příchodu notifikací z vybraných aplikací. Třetí tip na aplikaci potěší všechny hráče nové akční střílečky ze světa Star Wars Battlefront a na závěr si nadefinujete vlastní živou tapetu, která vás bezesporu zaujme. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play 109.

Snap

Dnešní díl seriálu o nových Android aplikacích začneme jedním velmi užitečným kouskem. Aplikace Snap dokáže zavést kterýkoliv váš Widget do notifikační lišty. Práce s aplikací je opravdu velmi jednoduchá – tlačítkem „+“ pouze vyberete widgety, jenž chcete mít po stažení notifikační lišty k dispozici. V nastavení jsme zvolit, zda chcete, aby se widgety aktivovaly při tažení zleva/zprava/ze středu notifikační lišty. Také můžete povolit aktivaci widgetů i ze zamykací obrazovky. Pro majitele zařízení s nepříliš výkonným hardwarem je zde možnost redukovat animace, což zvýší plynulost zobrazení widgetů. Snap si lze z Google play stáhnout a používat zdarma. Jsme ovšem limitován počtem zobrazených widgetů v notifikční liště (max. 3). Zakoupením plné verze za 60 Kč získáte  možnost přidávat neomezené množství widgetů.

Snap Swipe Drawer
Snap Swipe Drawer

WON

WON (zkratka pro Wake On Notification) má přesně tu funkci, kterou byste na základě jejího názvu očekávali – dokáže probudit vaše zařízení u příchozí notifikace, a to u jakékoli aplikace. Po spuštění WON se před vámi objeví seznam všech stažených či od výroby nainstalovaných aplikací. Zaškrtnutím konkrétních aplikací zajistíte, aby se při příchodu jejich notifikací rozsvítil displej. Bát se nemusíte ani v případě, že telefon nosíte v kapse. To je ošetřeno detekcí, která využívá senzory vašeho zařízení. Nastavení dále skrývá možnost upravit dny a časy, během kterých je aplikace aktivní.

WON - Wake On Notification
WON - Wake On Notification

SW Battlefront Companion

Ať už patříte mezi vášnivé či příležitostní hráče počítačových/konzolových herních titulů, jistě vám neunikly informace o nové hře společnosti EA – Star Wars Battlefront. Tato slibně vypadající akční střílečka obdržela svoji přidruženou Android aplikaci, s níž i bez přístupu k plnohodnotné hře získáte absolutní přehled o tom, co se ve světě hvězdných válek děje. Skrze aplikaci SW Battlefront Companion zjistíte informace o hodnosti vaší postavy a spoustě dalších podrobných statistikách. Díky aplikaci lze rovněž zjistit, kteří vaši přátelé zrovna SW Battlefront hrají.

SW Battlefront Companion
SW Battlefront Companion

Chrooma Floats LWP

Chroma Floats LWP je velmi zdařilá živá tapeta s obrovským množstvím přizpůsobení. K dispozici je velká spousta různých geometrických tvarů libovolných barev. Tapetu lze rovněž nastavit tak, aby automaticky měnila svoji podobu (nebo při zatřesením telefonu). Při nahýbání telefonu do stran se tapeta lehce otáčí. Autoři Chrooma Floats LWP se navíc pyšní tím, že aplikace není příliš náročná na výdrž baterie. V současné době je možné aplikaci zakoupit za polovinu její ceny. Zda tato akce bude platit i v době vydání článku, je zatím ve hvězdách. Pokud akce přetrvá, určitě neváhejte aplikaci zakoupit.

05897cc5a73c7cb9edda99290d8a11d8?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)