TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #107 – AppBlock, povedený hudební přehrávač a další

android aplikace 107 hlavni

Jako první dnes podpoříme naši pracovní morálku s aplikací Appblock – NE prokrastinaci. Následně si dokážeme, že i aplikace rychlého přístupu (po stažení notifikační lišty) lze různými způsoby modifikovat v Custom Quick Settings. Třetím tipem dnešního dílu je aplikace určená k sledování módních trendů, skrze kterou lze položky rovněž nakupovat – Glami Trendy. Na závěr vyzkoušíme velmi jednoduchý a zároveň zdařilý hudební přehrávač Pulsar. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play 107.

Appblock – NE prokrastinaci

Pokud již delší dobu vlastníte chytrý telefon, jistě jste se mnohokrát setkali se situací, kdy jste potřebovali pracovat (soustředit se), ale váš chytrý kamarád vám to kvůli neustále vyskakujícím notifikacím nedovolil. Aplikace Appblock s tímto známým problémem hravě zatočí. Po její instalaci a povolení v systému lze vytvářet profily, které na základě vašich podmínek blokují aplikace/notifikace v konkrétních časech a dnech. Můžete si tak například vytvořit pracovní profil, jenž blokuje vyskakování notifikací u Facebooku, WhatsAppu (či jakékoli jiné aplikace) v době mezi 6:00 a 14:30. Appblock je v základu zdarma, pokud byste ovšem chtěli přidávat podmínky neomezenému množství aplikacím, odstranit reklamy či získat přístup k neomezenému množství profilů a nastavení časů, lze přejít na prémiovou verzi, která stojí 67,50 Kč.

AppBlock - Block Apps & Sites
AppBlock - Block Apps & Sites

Custom Quick Settings

Je pro vás nabídka rychlého přístupu k aplikacím nedostačující? Chtěli byste získat více možností, jak aplikace po stažení notifikační lišty lépe přizpůsobit? Pak neváhejte vyzkoušet aplikaci Custom Quick Settings. Nejprve bude třeba upozornit, že Custom Quick Settings ke své plné funkčnosti vyžaduje Root vašeho zařízení. Poté můžete vytvářet nejrůznější rychlé zkratky, díky kterých se například dostanete na konkrétní internetovou stránku či vytvoříte zkratky u navolených aplikací. Do panelu rychlého přístupu lze rovněž přidávat vlastní ikony, a to buďto z výběru aplikace, nebo z vašeho zařízení.

Custom Quick Settings
Custom Quick Settings

Glami Trendy

Sledujete módu? Rádi byste byli informováni o slevách oblečení vašich oblíbených značek? Vyzkoušejte Glami Trendy – pomocníka, který vše zmiňované sleduje za vás! Důležitým prvkem nastavení, ke kterému vás aplikace při prvotním spuštěním vyzve, je specifikování vašeho pohlaví. Podle toho se vám poté budou zobrazovat ty nejlepší módní kousky. Aplikace funguje na bázi Tinderu, což v praxi znamená, že tažením prstu směrem vlevo dáte najevo, že o konkrétní oblečení nemáte zájem. Když naopak táhnete prstem vpravo, oblečení se uloží do kategorie oblíbených, která pravidelně „skenuje“ slevové akce. U každého oblečení lze jeho rozkliknutím zjistit související podrobnosti, jako například cílový obchod či velikosti. Nechybí samozřejmě odkaz do daného obchodu, kde si oblečení můžete zakoupit.

GLAMI - Fashion Finder
GLAMI - Fashion Finder

Pulsar Music Player

Pulsar Music Player je výborný audio přehrávač laděný do designu Material, kterému jsou rovněž přizpůsobeny i přítomné přechody (animace). Tento přehrávač nabídne velmi jednoduché uživatelské rozhraní, jež řadí skladby podle několika kategorií – Alba, Hudebník, žánr apod. U aplikace je také velmi povedené, že automaticky stáhne náhledové obrázky alb. Co by vás u přehrávače mohlo také nalákat, je jeho nízká velikost – cca 2 MB. Nechybí možnost aplikovat témata, widget na ploše či časovač určený k automatickému ukončení přehrávání po vypršení zadaného časového intervalu.

Pulsar Music Player
Pulsar Music Player

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)