Android 5.1.1 pro Galaxy Note 4 konečně už i v Evropě, stáhněte si jej i vy

Samsung-Galaxy-Note-4-19-1280×853

Společnost Samsung nikdy nepatřila mezi nejrychlejší co se týče vydávání aktualizací na novější verzi operačního systému Android pro své modely, na druhou stranu si však řada uživatelů jistě ráda počká o trochu déle aby pak měla větší šanci na naprosto bezproblémový update. O první vlně aktualizací pro loňský top-end  tohoto jihokorejského výrobce, Samsung Galaxy Note 4, jsme vás informovali již začátkem měsíce července, tehdy se však jednalo o aktualizaci určenou výhradně pro telefony zakoupené v Rusku. Nyní však vlna aktualizací dorazila také do Evropy a pokud se tak již nestalo, je pouze otázkou času kdy dorazí Android 5.1.1 také do českých telefonů Samsung Galaxy Note 4 s kódovým označením SM-N910F.

Samsung Galaxy Note 4 Android 5.1.1

Update pro Samsung Galaxy Note 4 na Android 5.1.1 dorazil již například majitelům zařízení zakoupeného ve Švédsku a to jak prostřednictvím OTA aktualizace, tak nástroje KIES. Číslo sestavení této aktualizace je N910FXXU1COH4. Pokud vlastníte Samsung Galaxy Note 4 SM-N910F a nechce se vám čekat až dorazí update i k vám, můžete si tuto aktualizaci stáhnout z následujícího odkazu. Mělo by se jednat o neupravenou verzi Androidu 5.1.1 pro Galaxy Note 4, nicméně neručíme za její správnou funkci, aplikujte ji tedy pouze na vlastní riziko.

Dorazil již Android 5.1.1 i na váš Samsung Galaxy Note 4? Jak jste s novou verzí systému spokojeni? Podělte se s námi v diskuzi!

 

Zdroj: GSMArena.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (34)