4. ročník Mobile Internet Forum: Mobilizujte svůj business

mif

Mobilní web versus mobilní aplikace. Trendy mobilních služeb. Workshopy. To je program 4. ročníku Mobile Internet Forum. Registrujte se a dozvíte se víc!

Již čtvrtý ročník konference Mobile Internet Forum 2011, kterou pořádá server Lupa.cz provozovaný společností Internet Info a sítí TUESDAY Business Network v rámci seriálu setkání COMMUNICATION WEDNESDAY, bude o všech aspektech problematiky – datové komunikaci, obsahu pro mobilní použití, mobilním marketingu, platbách, telefonech a aplikacích.

Program konference bude rozdělen do 2 bloků přednášek:

  • BLOK I: Mobilní web versus mobilní aplikace,
  • BLOK II: Trendy mobilních služeb.

Nebudou chybět ani paralelně probíhající workshopy, kde se představí přední odborníci ze společností udávajících trendy na trhu mobilních služeb a businessu obecně.

Z prvního bloku přednášek zmiňme 5x5x5x5, což není nic jiného než pět prezentací, kde pět zajímavých řečníků v pěti minutách na pěti slidech řekne o novinkách mobilního webu, strategii, zkušenostech z vývoje aplikací a návratnosti investic. Patrick Zandl (Lupa.cz) bude moderovat panelovou diskusi Operátoři versus média pánů Ivana Mikuly (Seznam.cz), Michala Šrajera (Inmite), Matěje Huška (Newslab), Tomáše Čermáka (eMan), Ondřeje Švihálka (iComVision), Aleše Krejčího (Telefónica O2 Czech Republic) a Slavomíra Doležala (T-Mobile Czech Republic).

Druhý blok bude spíše o mobilních sítích, mobilních platbách, vyhledávačích a konkrétním využití mobilních aplikací v businessu, jako je např. geolokace, která bude hlavním tématem přednášky Matouše Petráně (Gastroseminář) Zkušenosti restauratéra s FourSquare či Luboše Zoufala (Lagardère Active ČR) Jak pracujeme s geolokací v Lagardére.

Souběžně s přednáškami budou probíhat workshopy, na nichž se účastníci dozvědí o konkrétních projektech, z nichž jmenujme například:

  • Prototypování mobilní aplikace (Petr Dvořák, Inmite),
  • Pavel Hlavnička: Nástrahy vývoj pro iOS (Jiří Janoušek,
  • Možnosti mobilní reklamy na Googlu (Jiří Lenk,
  • Mobilní platby pod palcem (Lukáš

Kompletní program a odborné životopisy všech přednášejících jsou k dispozici na stránce konference.

Zájemci o účast nechť se registrují prostřednictvím internetového formuláře.

Generálním partnerem konference je český internetový vyhledávač Seznam.cz. Roli partnerů zaujaly korporace Google, Nokia, Nokia Siemens Networks, 02 Media a T-Mobile Czech Republic. Hlavní mediální partnerství náleží měsíčníku Strategie. Mediální podporu zaštiťují týdeník EURO, měsíčník Mobility a servery androidmarket.cz, MobilMania.cz, SmartMania.cz a SvětAndroida.cz. Konferenci pořádá server o českém Internetu Lupa.cz společně se sítí TUESDAY Business Network, působící pod vlajkou společnosti Internet Info.

 

Roman Nepšinský
O Autorovi - Roman Nepšinský

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)