WhatsApp začíná podporovat Android zkratky

podvodne kupony

Trvalo to téměř rok: WhatsApp konečně obdržel podporu pro Android zkratky, které byly představeny v Androidu 7.1. Prozatím jsou dostupné v betaverzi, brzy se ale dostane i na klasickou verzi z Google Play.

Android zkratky zrychlí ovládání WhatsApp

K podpoře zkratek je potřeba buď Android 7.1 nebo alespoň Android 6 Marshmallow a launcher, který je podporuje, jako například Nova nebo Action. Nové zkratky ve WhatsApp nabízí možnost rychlého spuštění fotoaparátu, otevření nového chatu a také tři různé kontakty.

android zkratky whatsapp

Zatím je tu ale problém s tím, že tyto tři kontakty jsou zatím vybírány náhodně, nedají se tam zatím vybrat oblíbené kontakty. To ale pravděpodobně bude způsobeno tím, že se stále jedná o betaverzi. Samotné zkratky můžete také přetáhnout na plochu a mít je přímo jako ikonky. Zkratky jsou dostupné ve verzi 2.17.277, tuto verzi můžete stáhnout přímo z Google Play, pokud budete v betatestování, případně se dá manuálně stáhnout přes APKMirror.

whatsapp statistiky

Z trochu jiného soudku tu máme ještě jednu informaci o WhatsApp. Společnost zveřejnila nové statistiky, které říkají, že každý týden využívá tuto službu více než miliarda lidí, pošle se více než 55 miliard zpráv a sdílí 4,5 miliardy obrázků. To jsou úctyhodná čísla.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger

Využíváte u nějaké aplikace zkratky?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)