TOPlist

Velké finále Miss Android RoadShow 2013 – hlasujte pro vaši favoritku

ARS Miss finale

V tomto roce jste s redakcí SvetAndroida.cz a ostatními fanoušky mohli setkat celkem v sedmi vámi zvolených městech. Ještě před létem jsme zavítali v rámci Android RoadShow do Brna, Prahy a Pardubic. S sebou jsme přivezli celou řadu zajímavých telefonů, příslušenství a Hi-Tech vychytávek, které mají co společného s Androidem. Následovalo období dovolených a letních radovánek, a proto jsme se znovu potkali až na podzim při dalších Roadshow, tentokrát v Ostravě, Českých Budějovicích, Hradci Králové a na závěr v Plzni.

Proč právě Android RoadShow?

Tímto projektem se již několikátý rok snažíme odlišit od konkurenčních mobilních portálů a kromě publicistiky jsme našim fanouškům skutečně blízko. Všichni mají možnost se takové akce zúčastnit po předchozí registraci a na setkání s námi si mohou osahat a vyzkoušet celou řadu novinek, o kterých dosud jen slyšeli a četli. Letos jsme nezůstali pozadu a mezi žhavými novinkami nechyběly chytré hodinky Samsung Galaxy Gear, robotické koule Sphero, herní konzole nVidia Shield, očekávaná novinka Google Nexus 5, revoluční brýle Google Glass a samozřejmě všechny aktuální „vlajkové lodě“ dostupné na českém trhu.

Android RoadShow v roce 2013 zaznamenala celou řadu proměn a novinek. Více o letošním ročníku se dočtete zde.
Jednou z nich byla například Miss Android RoadShow. O vítězce se rozhoduje právě v těchto dnech!

Co je to Miss Android RoadShow?

Letos poprvé jsme vyhlásili soutěž speciálně pro ženy. Bez ohledu na to, zda přicházely jako fanynky Androidu nebo jako milý doprovod svých partnerů. Ty se do soutěže Miss zapojily automaticky v případě, že se nechaly vyfotit a uvedly na sebe kontaktní údaje. Postoupit mohly jen ty nejlepší, které nasbíraly nejvíce hlasů. Do velkého finále proto postoupily vždy první tři z každého města. Nyní vám představujeme 21 finalistek, pro které můžete hlasovat až do pátku 24.1.2014

Pro lepší zobrazení finalistek otevřete fotky z náhledu nebo přejděte na Miss Android RoadShow 

O co slečny vlastně soutěží?

1. místo – telefon nebo tablet v hodnotě do 12 000,-
2. místo – telefon nebo tablet v hodnotě do 8 000,-
3. místo – telefon nebo tablet v hodnotě do 5 000,-

Podpořit je můžete, pokud jste tak již neučinili v regionálních kolech, prostřednictví přímého odkazu na Miss Android RoadShow nebo na www.androidroadshow.cz v záložce Miss a kliknutím na „Finále Miss Android RoadShow“.
Každý z vás může mezi dívky rozdat maximálně 3 hlasy. Pro jednu finalistku však maximálně jeden hlas.
Hlasování probíhá až do pátku 24. ledna 2014

Tip pro finalistky: Sdílejte svou fotku pomocí sociálních sítí a získejte co nejvíce hlasů od svých přátel.

 

Velké finále Miss Android RoadShow – hlasujte pro svou favoritku zde!

ARS Miss finale

Honza Dvořák
O Autorovi - Honza Dvořák

Jako vášnivý motorkář se každý rok proháním po evropských silnicích a objevuji nepoznané průsmyky v horských oblastech Alp a Dolomit, sem tam zamířím na otočku… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (213)