TOPlist

Vánoční Vodafone dárky. Jeden platíte, druhý dostanete za 1 Kč

vodafone-vanoce

Vodafone si na odhalení své vánoční nabídky oproti své konkurenci trochu počkal. Jdou na to trošku jinak, a to možností darovat internet lidem, kteří jej více potřebují. Pro zákazníky jsou ale připravené i další Vodafone dárky.

Vodafone dárky: Internet zdarma, věnování a zařízení za 1 Kč

Hlavní vánoční dárek Vodafonu 10 GB mobilních dat se týká zákazníků všech operátorů. Jelikož tyhle Vánoce chce operátor Vodafone podpořit umění darovat potřebným, každý se bude moct dárku vzdát a podílet se tak na vytvoření unikátního charitativního programu pro vozíčkáře.

Na začátku jsme zmiňovali, že dárek obdrží i uživatelé konkurenčních operátorů. Tomu tak skutečně je. Zpřístupní se jim aplikace Můj Vodafone, ze které budou moct data darovat. Pro vlastní účely můžou data zdarma používat pouze zákazníci Vodafone. Akce probíhá od 15. 11. 2016 do 31. 12. 2016.

„Hledali jsme cestu, jak lidem jednoduše zpřístupnit možnost pomoci bez jakýchkoli nákladů a zažít radost z obdarování potřebným. Chcete-li najít odpověď na otázku, zda je lepší dárky dostávat nebo věnovat, či velmi jednoduše udělat radost někomu jinému, prožít Vánoce opravdově a smysluplně, pojďte s námi rozdávat radost,“ řekl viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu, Petr Dvořák.

Princip sbírání a darování dat vozíčkářům je snadný. Darovaná data se budou hromadit v tzv. datové peněžence, odkud je poté Vodafone rozdělí mezi vozíčkáře, kteří se od 1.12.2016 do 31.12.2016 zaregistrují na stránkách. Tam je také k nahlédnutí aktuální objem darovaných dat. Každému zaregistrovanému vozíčkáři Vodafone plánuje předat 10 GB dat měsíčně na celý rok.

Zařízení za 1 Kč

Kromě akce s mobilními daty, je připravená také powerbanka za 1 Kč ke koupenému LTE telefonu. Dále se dá k vybraným telefonům Samsung a Huawei koupit druhý telefon rovněž za 1 Kč. Druhý telefon se dá získat při uzavření nebo prodloužení smlouvy se stejným nebo vyšším měsíčním závazkem. Nabídku telefonů naleznete na stránkách Vodafone.

Jak se vám líbí Vodafone dárky k letošním vánočním svátkům?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)