Vytvořte si vlastní animované příběhy pomocí Toontastic 3D od Googlu

Toontastic 3D nahled

Google si připravil novou aplikaci Toontastic 3D. Ta vychází z aplikace Toontastic, která původně vyšla pro iPad. Na iTunes se stala velmi oblíbenou pomůckou rodičů i učitelů. Co všechno umí Android verze?

V Toontastic 3D  se dají vytvářet animované příběhy

Pomocí této aplikace jdou velmi jednoduše navrhovat, animovat a vyprávět vlastní kreslené filmy. Vzhledem k jednoduchosti je určena hlavně pro děti, nikde ale není napsáno, že si svůj příběh nemůžou vytvořit i dospělí. Dají se díky ní rozpohybovat různé postavy od pirátů až po roboty. Případně se dají vytvořit i vlastní 3D postavičky. Ty se pak vkládají do příběhů a dají se oživit tím, že je nadabujete vlastním hlasem.

Toontastic 3D

Toontastic 3D

Následně se do nich dají vložit fotky obličejů, případně si je vybarvit podle svých představ. K příběhu je potřeba i pořádná hudba. K výběru je připraveno několik desítek různých skladeb. Dále se dá vybrat z celkem tří různých typů vyprávění. Tou první je krátká povídka, pak je standardní příběh a poslední je určen pro školní projekty a referáty. Výsledek pak jde exportovat do videa a jednoduše sdílet dále.

Aplikace Toontastic 3D je bohužel dostupná v angličtině, což trochu znevýhodňuje použití u dětí. Stahovat se může zdarma z Google Play.

Toontastic 3D
Toontastic 3D

Vyzkoušíte tuhle novou aplikaci od Googlu?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)