Očekáváná karetní hra The Elder Scrolls Legends vyšla na Android

The Elder Scrolls Legends

Před čtvrt rokem společnost Bethesda oznámila, že svou karetní hru The Elder Scrolls Legends vydá i na Android telefony. Po dlouhém testování se tak hra konečně dostala na nejrozšířenější platformu.

The Elder Scrolls Legends konečně vyšel na Android

Na PC se již dá hrát několik měsíců, poté následoval iOS a Android tablety. Nyní se dočkali i majitelé Android telefonů. Jde o hru z fantasy světa Elder Scrolls, která se některými mechanikami podobá hrám jako je Hearthstone nebo Magic the Gathering. Úkolem je vytvořit co nejlepší balíček, se kterým pak budete porážet soupeře, a to jak ty s umělou inteligencí, tak i reálné lidi.

Hra se může spolehnout na velkou základnu fanoušků, kterou série má Elder Scrolls má. I díky tomu se chystá mnoho rozšíření, která budou zpoplatněna. Základní hra je zdarma a obsahuje dodatečné nákupy za reálné peníze. Vypadá to, že hra má prozatím problém s kompatibilitou, hru můžete stahovat i na APKMirror.com. Z této stránky už půjde hra nainstalovat bez problémů.

The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls: Legends

Kterou karetní hru preferujete vy? Vyzkoušíte The Elder Scrolls Legends?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)