TOPlist

Telefon Nokia 6 se vyprodal během minuty

Nokia smartphony

Během posledních let už jsme si zvykli, že se v Číně velmi rychle vyprodávají telefony například od značky Xiaomi. Nyní se k němu může přidat i společnost HMD Global a telefon Nokia 6. Nejedná se sice o rekordní vyprodání, ale i tak bylo velmi rychlé. Ukazuje to, že o značku Nokia je stále zájem.

Telefon Nokia 6 byl vyprodán za minutu

Více než milion lidí se zaregistrovalo s tím, že mají zájem o koupi nového Nokia telefonu s Androidem. A to i když cena telefonu není na čínském trhu tak výhodná, v přepočtu vychází bez DPH na 6 300 Kč a má „pouze“ slabší procesor Snapdragon 430, tak se pořád velké množství lidí rozhodlo, že telefon koupí ihned při spuštění objednávek. První várka byla vyprodána do minuty.

Samozřejmě nevíme, kolik přesně telefonu společnost HMD dodala. Je ale velmi pravděpodobné, že prodej druhé várky bude probíhat velmi obdobně.  Ta by měla jít do prodeje v nejbližších dnech. I když se původně hovořilo o tom, že Nokia 6 bude dostupná pouze pro čínský trh, před několika dny se objevila spekulace o tom, že by se telefon mohl objevit pod jiným označením i ve zbytku světa. Jak to nakonec bude, se velmi pravděpodobně dozvíme na veletrhu MWC, na kterém uvidíme i další nové Nokia telefony.

Těšíte se na nové Nokia telefony, které se ukážou v nejbližší době?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)