Telefon Google Pixel 2 vyjde tento rok. Opět se bude jednat o prémiové zařízení

Google Pixel touchpad

To, že na trh přijde telefon Google Pixel 2, je jasné už dlouho dobu a vpodstatě sázka na jistotu. Více informací o chystaném telefonu prozradil viceprezident hardware oddělení Googlu Rick Osterloh.

Telefon Google Pixel 2 vyjde ještě tento rok

Vše zatím nasvědčuje tomu, že Google Pixel 2 se odhalí opět v říjnu. Osterloh také potvrdil, že telefon bude i nadále v prémiové kvalitě. Což znamená, že cenově bude patřit k těm nejdražším zařízením na trhu.

„V tomto odvětví je pravidelný rytmus základem. Můžete se spolehnout, že my ho budeme dodržovat,“ řekl Rick Osterloh na veletrhu MWC. „Nástupce telefonu Google Pixel vyjde ještě tento rok,“ dodal.

Spekuluje se také o tom, že Google plánuje uvést levnější verzi telefonu s horšími specifikacemi. Dále se také čím dál tím více skloňují novinky u Pixelu 2, očekává se lepší procesor, lepší fotoaparát a rovněž splnění normy IP68, která byla u prvního modelu zrušena z důvodu nedostatku času při vývoji.

Uvítali byste levnější variantu Pixel telefonu? Nebo by Pixel řada měla zůstat jen čistě u TOP zařízení?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)