Prémiový Sygic Travel můžete mít na půl roku zdarma. Víme, jak na to

Prémiový Sygic travel

Sygic Travel je česká aplikace, která se zaměřuje na cestování. Jedná se o osobního plánovače výletů. Ten se nyní objevil na známé zahraniční stránce Product Hunt, která ukazuje nové zajímavé produkty. Na oslavu se Sygic rozhodl věnovat půlroční prémiový Sygic Travel účet právě do této aplikace. Jak jej získat?

Sygic Travel je celosvětový cestovatelský plánovač

Léto je před námi, mnoho lidí už má naplánovanou dovolenou a právě cestovní průvodce od Sygicu by mohl být ideálním pomocníkem, jak si prázdniny užít co nejvíce. Nabízí turistické atrakce, podniky, důležitá místa, obsahuje navigaci, offline mapy atd. Zkrátka vše, co je potřeba k výletům.

Explore & Fall In Love With Our New 360° Videos!

Explore & Fall In Love With Our New 360° Videos!

Sygic se v poslední době také pustil do virtuální reality a 360° videí. V této aplikaci jich najdete více než 1 300, čímž se stává největší databází cestovatelských videí ve 360 stupních. Tohle jsou velmi pravděpodobně důvody, proč se Sygic Travel objevil na stránce Product Hunt, která ukazuje zajímavé produkty a služby. Jak moc se budou produkty na stránce zobrazovat záleží na tom, jak jej budou lidé hodnotit. Na prvních místech najdete proto téměř vždy velmi zajímavé věci.

Na oslavu této novinky, se rozhodl Sygic darovat lidem Premium verzi zdarma na půl roku. Vystačí vám tedy na celé letní prázdniny. K aktivaci si stačí stáhnout aplikaci z Google Play, zaregistrovat se do ní a registrační email pak vyplnit v dotazníku ZDE. Na odeslání emailu máte čas jen do neděle.

Prémiový Sygic Travel účet má několik výhod, jako třeba neomezené offline mapy, offline navigace a prémiový obsah, kde najdete třeba praktické rady pro specifická města. Normální cena Premium účtu je 269 Kč.

Sygic Travel Maps Trip Planner
Sygic Travel Maps Trip Planner

Plánujete si dovolenou pomocí nějaké aplikace?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)