TOPlist

Rychlý tip: Praktický vysouvací panel se Swipedge

swipedge aplikace android

Fandíte přídavným vysouvacím lištám? Pokud vám panel plný zkratek a nástrojů vyhovuje, pravděpodobně jste již vyzkoušeli mnoho variant a aplikací s cílem najít spolehlivý, rychlý a nenáročný software, který bude sloužit na míru vašim potřebám. Ať už jste své ideální řešení našli, stále se po něm pídíte nebo jste chytrý vysouvací panel ještě nevyzkoušeli, máme pro vás tip na ještě horkou novinku Swipedge.

Swipedge beta je nabitý nastavením a přizpůsobí se každému

Aplikace Swipedge je ve stádiu beta, proto nečekáme prvotřídní doladěnost – přesto nás aplikace mile překvapila. Množství nastavení, přizpůsobení a využití je ohromné. Aniž byste museli měnit svůj oblíbený launcher, nenápadný vysouvací panel přidá vašemu telefonu zástup lehce dostupných funkcí a zkratek.

Kromě klasického nastavení jednoduše dostupných nejpoužívanějších aplikací můžete telefon z vysouvacího šuplíku například zamykat, kontrolovat hlasitost nebo mezi aplikacemi lehce přepínat. Vše je navíc zabaleno v oblíbeném Material designu – nebojte se vzhled osvěžit vlastními barvami, upravením velikosti a dalších parametrů.

Swipedge, Swipe Sidebar (Free)
Swipedge, Swipe Sidebar (Free)

Používáte vysouvací panel nebo se vám funkce zdá zbytečná?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)