Swiftkey obdržel velkou aktualizaci. Přidává lištu s mnoha funkcemi

swiftkey 7.0

Microsoft představil první velkou aktualizaci pro klávesnici Swiftkey, kterou koupil v roce 2016. Klávesnice přechází na verzi 7.0, hlavní novinkou je lišta, se kterou přichází mnoho nových funkcí. Co všechno Swiftkey 7.0 přináší?

Swiftkey 7.0 vylepšuje oblíbenou klávesnici o několik novinek

I když se Swiftkey pod Microsoft přesunul už v roce 2016, tak jsme za tu dobu nemohli vidět nějakou velkou aktualizaci s většími novinkami. To se mění s vydáním Swiftkey 7.0.

SwiftKey 7.0 for Android – Now with Toolbar, Stickers and more!

SwiftKey 7.0 for Android - Now with Toolbar, Stickers and more!

Hlavní novinkou je lišta v horní části klávesnice. V ní se nachází rychlý přístup k dalším funkcím, podobně jako to můžeme vidět například u klávesnice Gboard od Googlu. Lišta u Swiftkey přináší rychlý přístup například k nálepkám, GIF obrázkům, schránce, rychlému nastavení a brzy se dostane na možnost sdílení polohy či podporu kalendáře.

novinky swiftkey 7.0

Microsoft také připravuje speciální balíčky nálepek, které budou ve Swiftkey dostupné. Pomocí podpory lokace budou moct uživatelé rychle sdílet, kde se napříkald zrovna nachází. Prozatím tato funkce bude zapnutá pouze pro USA a Indii. U podpory kalendáře zase budou moct například rychle posílat schůzky. Tato funkce už bude dostupná pro všechny státy.

Microsoft SwiftKey AI Keyboard
Microsoft SwiftKey AI Keyboard

Jak se vám líbí nová aktualizace pro Swiftkey?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)