Tento stativ k telefonu můžete schovat do peněženky

Stativ Pocket Tripod

Baví vás fotit na mobilu a chtěli byste mít lepší kvalitu fotografií? Jedna z možností je pořídit si stativ. Ty ale většinou nejsou moc skladné a můžou tak být překážkou focení. Existují ale i kapesní stativy jako například Pocket Tripod, který se ve své PRO verzi dostane již brzy na trh.

Pocket Tripod: Skladný stativ nejen pro focení

Nápad ohledně tohoto Tripodu ocenil dokonce i spoluzakladatel Applu Steve Wozniak a není divu, je poměrně chytře vytvořen. Stativ je velký jako kreditní karta, takže se pořád vleze úplně bez problémů do peněženek. Můžete ho mít tak stále u sebe. Samotný stativ se pak dá rozložit do libovovolné polohy a nastavit úhel, dokáže udržet většinu smartphonů, a to i včetně těch větších. Používat se může nejen k focení, ale například k videohovorům, nebo jako stojánek.

Poprvé se ukázal před více než třemi roky, kdy byl dostupný pouze pro iPhony. Před půl rokem se však uspořádala další Kickstarter kampaň, tentokrát i pro Android telefony. Nová verze má už i vylepšení, které v průběhu let získali od zákazníků iPhonu. Fungovat by měl téměř se všemi smartphony na trhu, a to i když mají obal.

Pocket Tripod – The only phone tripod you need

Pocket Tripod - The only phone tripod you need

Na výběr je mnoho nástavců, ten správný se dá najít na hlavní stránce, ze kterých se dá také stativ objednat. Cena za jeden tripod je 25 dolarů, za měsíc by ji měla nahradit PRO verze, která nabízí několik vylepšení. Poštovné po celém světě jsou 3 dolary, takže ve výsledku v přepočtu je cena Pocket Tripodu i s poštovným zhruba 700 Kč.

Našli byste pro takový malý stativ využití?

Zdroj: kickstarter.com, pocket-tripod.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)