Startup Maze láká na nový telefon s minimálními rámečky

telefon maze comet

Startup Maze připravuje další telefon s minimálními rámečky. Po prvním klasičtějším modelu Blaze, přišel model Alpha, který hodně připomínal Xiaomi Mi Mix. Teď se poprvé ukázal nový model Comet, ten už je po designové stránce odlišnější.

Maze Comet bude mít displej s poměrem 18:9

Tentokrát se design nového telefonu Maze přibližuje více Galaxy Note 7 a ze zadní strany připomíná luxusní telefony Vertu. Tělo telefonu je protáhlejší, i díky tomu má displej poměr stran 18:9. Ten bude mít velikost 5,7”, rozlišení zatím není známé.

telefon-Maze-Comet-zadni strana

Kromě toho by měl mít telefon osmijádrový procesor, 13 MPx fotoaparát a baterii s kapacitou 4000 mAh. Očekává se také, že tělo telefonu bude vyrobeno z kůže a kovu. Přitom by měl být telefon stále cenově dostupný.

Kompletní představení tohoto telefonu se plánuje na konec září, což je i doba, kdy by se měl objevit na trhu. K nám se pravděpodobně oficiálně nedostane, nicméně předchozí modely se dají poměrně jednoduše pořídit v zahraničních eshopech, jako je třeba Gearbest. Nicméně tento startup se chce v budoucnu zaměřit i na západní trh, takže není vyloučeno, že se brzy dočkáme jiných modelů i oficiální cestou.

Jak se vám líbí tento model od společnosti Maze?

Zdroj: androidguys.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)