TOPlist

Nová hra South Park: Phone Destroyer vychází brzy na Android

mobilní hra South Park

V Los Angeles právě probíhá herní veletrh E3. Jako každý rok se na něm ukazují hlavně velké hry pro konzole a PC. Nezapomíná se ale ani na mobilní hry. Minulý rok se tam například představil Fallout Shelter, dnes se dostalo na South Park: Phone Destroyer.

South Park: Phone Destroyer vyjde ještě tento rok

Pokud jste fanoušci kresleného seriálů South Park, tak by vás tato hra rozhodně neměla minout. Již více než 20 let je South Park na obrazovkách televizí, v poslední době však dostávají mnohem více prostoru i hry. V minulých letech to byl The Stick of Truth, tento rok se chystá volné pokračování The Fractured but Whole a kromě těchto dvou velkých her, se chystá i doprovodná mobilní hra, která si půjčuje z těchto her některé postavy.

South Park: Phone Destroyer | E3 2017 Official Reveal Trailer | Ubisoft [NA]

South Park: Phone Destroyer | E3 2017 Official Reveal Trailer | Ubisoft [NA]

South Park: Phone Destroyer je free to play karetní hra s oblíbenými postavami. Hráči si sestavují své balíčky a pouští se do bojů s jinými hráči. Hru vytváří studio Ubisoft RedLynx v plné spolupráci s tvůrci seriálu Treyem Parkerem a Mattem Stonem. Nebude tak chybět dabing a ostré vtipy nebo narážky. Mnohem více vám prozradí vtipný trailer výše. Hra vychází ještě tento rok na Android a iOS.

Jste fanoušci South Parku? Těšíte se na novou mobilní hru?

Zdroj: ausdroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)